Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ספורטיבית (עד70K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בחודשים הקרובים אסיים תקופה של נסיעות ארוכות ולפי המסתמן אגיד שלום לדיזלית (בהמשך יצא סיכום בנפרד, ג'טה TDI מעולה), אשר משרתת אותנו מצויין אבל פשוט לא עושה לי את זה, חסר לי הריגוש.

אני ואשתי הגענו למסקנה שרכב משפחתי סטנדרטי לא יחזיק אצלי עוד הרבה בגלל היצר המוטורי ואנחנו צריכים למצוא משהו שיתאים למשפחה צעירה (אין ילדים עדיין), ולכן מחפשים כיוון למשפחתית/קומפקטית שתהיה בעלת יומרות ספורטיביות ומהנה לנהיגה (נס הרים וחבריו, פוזל להנעה אחורית) וגם תתן מענה לצורך בכסא תינוק ומקום לעגלה בהמשך.

אני נוטה לסלוד ממנועי TSI וגיר DSG, ברור מראש למה. (וזה די סוגר לי הרבה אופציות)

עדיפות לידני אבל אוטומט זה לא דיל ברייקר, אם כי אוטומט מבחינתי מחייב משוטים בהגה להעברת הילוכים.

צריכת דלק גם לא כלכך קריטי, 1-10\12 בבין עירוני מבחינתי יהיה סביר.

כמובן שאמינות היא נושא חשוב ככל שהשנתון יורד...

כרגע חשבתי על לקסוס IS250 2008-9, חוץ ממנה וכל חבורת הTSI, (גולף GTI, לאון 1.8~~) יש רעיונות שפספסתי?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לגבי האקו בוסט אני לא מתחבר כלל לעיצוב החיצוני ופנימי, אבל אשקול את האופציה, ה159 לא מרגישה כבדה? גרסת הti תהיה דינאמית יותר?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

ה159 נמכרה בארץ עם מנוע 2.2 טורבו - קשה לי להאמין שתרגיש כבדה לעומת ג'טה tdi.

גם האקו בוסט אופציה מעולה! רק תוודא שאתה קונה ידנית (הגיר הרובוטי של פורד הוא כשלון מוחץ, עד כדי שפורד חזרו לגיל רגיל מרכבי 2016)

פורסם

גם האקו בוסט אופציה מעולה! רק תוודא שאתה קונה ידנית (הגיר הרובוטי של פורד הוא כשלון מוחץ, עד כדי שפורד חזרו לגיל רגיל מרכבי 2016)

פוקוס אקובוסט נמכרה רק בידני. אין אוטומטיות (חצי נחמה).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני בהתלבטות זהה לשלך רק שהתקציב מאפשר גם 120 אלף אבל כמוך אני לא ממש מוצא תשובה, כבר חשבתי על הקליאו rs trophy החדשה שאמרו שתהיה ב155 אבל זה רק להשקה כרגע. בכל אופן בכל מה שקשור לאלפות למיניהן, עלויות החלפים הן אסטרונומיות חלקים שמהונדסים טיפה שונה מפיאט ועולים פי 3. וזה גם הפחד שלי. מה גם שספרטיביות אולי הן כן קצת. אבל לא באמת מהנות עד הסוף לנהיגה. ה159 כנראה טובה יותר מהג'ולייטה תלתן אבל לא נהגתי עליה כדי באמת לאשר... איך הלקסוס? בדקת כמה עולה לתחזק אותה? ביטוחים? כמה היא באמת מהנה לנהיגה?

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מבחינת עלויות ביטוח אני פחות דואג כיוון שיש לי סידור דרך העבודה, מבחינת אמינות מדובר בסוף בטויוטה וממחקר שעשיתי אין לה בעיות מיוחדות והחלפים זולים, רק אם מכלול רציני (גיר לדוג) ילך אז העלות תהיה יקרה... מבחינת התנהגות המבחנים באינטרנט נראה שהיא מהנה ואמורה לספק את הסחורה, כולל משחקי זנב לפי סרטונים ביוטוב, לכן אני פוזל לכיוון שלה אבל שמח לשמוע על עוד אופציות.

כן לגבי ה159 אני חושש מעלויות של חלפים והפתעות עם עלויות חלפים של איטלקיה שחוויתי על בשרי עם הבראבו בעבר.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

האמת שאני בדיוק עכשיו עם בראבו והחלפים דיי זולים ממש לא בשמיים... אז לא הייתי משווה בשום צורה לאלפא. מעבר לזה... החלפים אפילו דיי זולים... איזה שנה אתה מחפש is? כי הם עברו מתיחה באיזה 2012 משהו כזה ולפני זה נראה פשוט טויוטה דיי מיושנת מבפנים

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...