Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פרט בבקשה

אגב, גלון שמצוין עליו 50/50 זה אומר שהוא מיועד למהילה או שהוא כבר מהול ומוכן לשימוש?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

יגאל,ומה לגביי הנוזל קירור decxool האדום בגלון הכחול "המקורי" של gm מבית acdelco ?רכשתי גלון כזה מאוטוליין בת"א לרכב אמריקאי ונאמר לי מפורשות ע"י המוכר שעליי למהול אותו במים טרם השימוש ביחס 50/50,זה נכון?

אגב,את הנוזל האדום של פרסטון ניתן לערבב עם זה של acdelco? שניהם בתקן dexcool המתאים במיוחד לרכבים אמריקאים ושניהם אפילו בצבע זהה(אדום/כתום).

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
ומה לגביי הנוזל קירור decxool האדום בגלון הכחול "המקורי" של gm מבית acdelco ?רכשתי גלון כזה מאוטוליין בת"א לרכב אמריקאי ונאמר לי מפורשות ע"י המוכר שעליי למהול אותו במים טרם השימוש ביחס 50/50,זה נכון?

תקרא את ההוראות שעל האריזה או תעלה לפה צילום של האריזה. הכל כתוב שם. מה שכתוב שם זה זה המידע הכי נכון והכי מדוייק.

לא מה שאומר המוכר ולא מה שיכתובו בפורום.

פורסם
יגאל,ומה לגביי הנוזל קירור decxool האדום בגלון הכחול "המקורי" של gm מבית acdelco

אני לא מכיר בעל פה את כל הנוזלים שמיובאים לארץ. אם תעלה צילום אולי אני אוכל לעזור יותר.

לגבי עירבוב, אני חושב שאין בעיה לערבב נוזלים שעומדים באותו תקן. ישנם בפורום אנשים שחושבים שהרכב שלהם יתפוצץ אם הנוזל קירור היקר שלהם יתערבב עם משהו.. תשובה מדעית ספק רב אם תמצא פה

יום טוב גם לך

פורסם
מה יכול לקרות אם משתמשים בנוזל מרוכז מבלי למהול?

מוליכות תרמית של נוזל לא מדולל קטנה משמעותית מנוזל שמדולל במים,

כלומר יכולת פינוי החום שלו מהמנוע קטנה יותר.

יום טוב גם לך

פורסם
פרט בבקשה

על קצה המזלג...

1. טמפ' קפיאה של נוזל לא מדולל היא בסביבות 13- מעלות צלזיוס לעומת 40- מעלות צלזיוס של נוזל מדולל 50/50 (לא שזה חשוב בארצינו).

2. הולכת החום או פיזור החום של נוזל קירור לא מדולל נמוכה מאוד דבר שעלול לגרום להתחממות המנוע מעבר לטמפ' עבודה מכסימלית מומלצת.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי האישית, תלויי כמה שמת במערכת קירור של שמונה ליטרים כוס לא תשנה הרבה.

אבל ליטר זה כבר שמינית מהכמות הכוללת שיש אז היא כן משנה אתה היכולות לפיזור החום.

• תוכן חדש...