Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למשפשפי הפורום!8)

בעוד חודש אקבל את הרכב ואני מעוניין להרכיב סט מוצרים מראש.

אקדים ואומר שכל נושא הדיטיילינג סינית בשבילי, יש לנו עמדת שטיפה עם צינור בחניון, אני עצלן, M2 כחולה (צבע בגוון משתנה)

מחפש לסגור את הפינה בחברה אחת (כלומר, למצוא ווקס/אוטם/גלייז/ווטאבר של חברה אחת ומשם לעבוד אחורה לשמפו תואם וכן הלאה)

עד כה התמקדתי במוצרי סונקס בזכות האתר היעיל שלהם, והחומרים שנראים דיי פשוטים ליישום עבור עצלן שכמוני.

שמתי עין על האוטם Xtreme Protect & Shine , יישום בספריי וניגוב קליל. שימור עם דיטיילר- תענוג!

הביקורות ברשת גם נשמעות אחלה, האם יש למישהו נסיון?

מנגד מוצרי chemical guys עם אתר אולטרא עמוס, יותר מדי עבור noob כמוני. מה שכן הצלחתי להבין מקריאה ברשת זה שהמוצרים שלהם טובים.

להבנתי הגלייז black light אמור לתת ברק בגוון שיחמיא לצבע הרכב, על זה צריך אוטם? נו מילא, אבל:

- איזה אוטם?

- באיזה תדירות?

- איזה מוצר תחזוקה / דיטיילר זריז?

אשמח לשמוע המלצות ודעות, גם ברמה של דיון בין השיטה העצלה, או הדרך הארוכה.

תודה!

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ככה? מה שאנשים מקדישים לו שעות ימים וחודשים אתה רוצה על רגל אחת? טוב, אתה לא הראשון. חפש קצת בפורום על רחיצה בשיטת שני הדליים. תמצא שם הסברים על רחיצה נכונה. דיטיילינג מורכב מרחיצה נכונה שלא תיצור סוירלים (שריטות מיקרוסקופיות) וטיפוח הצבע/פלסטיק/גומי לאחר מכן. כמה כללי אצבע: תמיד לא בשמש ולא כשפח האוטו חם. להימנע ככל האפשר משפשוף הלכלוך. משתדלים להרטיב ולהספיג את הלכלוך על הפח עד שהוא כמעט נמס לבד. קצף זה פתרון טוב. תקרא גם על זה. מבחינת חומרים - אין סיבה להנעל על יצרן כזה או אחר. לכל יצרן יש חומרים שהוא יותר "חזק" בהם ומה שהמשתתפי הפורומים אומרים שהוא "הכי טוב" לא בהכרח יתאים להעדפות שלך. אם אתה מהמרכז כדאי להכנס לאוטוסטור ולקבל עצות לרחיצה ותחזוקה, וגם ערכה שלמה אם תרצה. עם זה שניתן לחסוך ע"י הזמנות באינטרנט, אני מעדיף לשלם קצת יותר ולדבר עם מישהו שמבין ולהחזיק את המוצרים ביד. תוכל למצוא שם חומרים וכלי עבודה-הכל במקום אחד.

פורסם (נערך)

אני לא מחפש את התורה על רגל אחת, אלא המלצה למוצרים בלבד. את התהליך אני מכיר אבל עברו מספר שנים טובות מהפעם האחרונה שהחזקתי רכב חדש וממש דאגתי לצבע.

העצלות שציינתי היא פיזית בלבד ולכן קורץ לי החומר של סונקס השפרץ-נגב, אך ממש לא מתעצל לקרוא, לחפש באינטרנט ולשאול כשצריך.

כמו שציינתי, יש לנו בחניון המקורה עמדת שטיפה עם צינור, מקציף, שואב ועוד כמה אביזרים שיקלו אז אין צורך בשתי דליים.

לגבי אוטוסטור, אני גר בשוודיה אז קצת בעיה :-)

בכל אופן אשמח לשמוע לגבי החומרים בהודעה הראשונה. במיוחד האם יש צורך באוטם על הblack light ואיך הוא בהשוואה ל protect and shine של סונקס.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)

היי מאור!

תתחדש על הרכישה! בהחלט רכב מדהים ובמיוחד הגרסה הידנית שתעלם בקרוב מאולמות המכירה של bmw.

לפי מה שאתה אומר, אתה גר בשוודיה. כלומר אתה צריך מוצרים שנועדו ספציפית לסוג מזג אוויר ותנאים כאלו עם קרח, שלג וכל הטוב שבעולם.

במקרה כזה אני אישית הייתי הולך על דבר כזה:

אוטם - Polish Angel Master Sealent

https://www.polishangel.net/collections/coat/products/polishangel-master-sealant-the-original

אוטם סופר חזק. ברק מדהים. האוטם הכי קל ליישום בעולם. בקבוק של 100 מ"ל יספיק ל 5-6 רכבים (ל 2 שכבות). נאמר שמחזיק (על אוטו שהוא daily driver) במשך 12 חודשים ל 2 שכבות. ניתן ליישם עליו כמה שכבות שאתה רוצה וזה מה שיפה בזה. סופר הידרופובי. יש בו חלקיקי קרנובה במבליטים את החלקיקים המטאליים בצבע. רק צריך אליו איזשהו אפליקטור וזהו.

צריך ממש קצת חומר כדי ליישם אותו כי זה מאד חסכוני.

שמפו - Angelwax fast foam

שמפו בעל הגנה ויכולות ניקוי גבוה. מתאים במיוחד לאקדח קצף. ניתן לדילול גבוה מאד ולכן מאד חסכוני.

מחזק את ההגנה של ה master sealent מכיוון שהם בעלי חלקיקים של קארנובה לכן יווצר ביניהם חיבור טוב מאד.

או

Angelwax engima shampoo שמפו שמבוסס על חלקיקי קראמיים. כנ"ל מחזק ומגן באותו הזמן רק עם כוח הגנה הרבה יותר גבוה מ ה fast foam.

waterless wash - Polish angel sprayduster

https://www.polishangel.net/collections/spray/products/polishangel-sprayduster

ה - quick detailer'ים -

1. angelwax enigma qed (יעבוד מצוין ביחד עם enigma shampoo) - גם בעל חלקיקי קראמיקה ועושה את כל מה שכל ה qd's עושים וגם משמש כעזר לייבוש.

2. polishangel cosmic spritz - זה ה big daddy של כל ה qd's. חומר פשוט מדהים. אני נרתעתי בהתחלה מהמחיר שלו עבור הכמות שאתה מקבל אבל וואו אני לא ראיתי חומר שמתקרב לרמה שלו עדיין.

יש לו תרכובת של סיליקה וטיטאניום אוקסייד והוא גם אוטם נוזלי שמחזק את האוטם הראשי שלך וגם עוזר לייבוש. מחזיק הרבה מאד זמן וזה החומר שבדיוק נועד לתנאים שיש באזורים שאתה נמצא בהם.

https://www.polishangel.net/collections/coat/products/new-glasscoat-cosmic-spritz

ניקוי גלגלים -

angelwax bilberry חומר מרוכז מאד ולכן גם בעל יכולת דילול גבוהה. מנקה את כל סוגי הגלגלים ויש לו ריח טוב לעומת כמעט כל החומרים אחרים שיש להם ריח של מוות. (ישנו גם ואקס קראמי עמיד בחום שנקרא angelwax bilberry wheel wax שנועד במיוחד לישום אחרי החומר ניקוי והוא מחזיק הרבה זמן ונותן ברק מטורף לגלגלים שלך).

מגבות -

יש הרבה מאד מגבות..תוכל להכנס לאתר של the rag company ולבחור לעצמך מה שבא לך וכמה שבא לך וזה ממש זול והכי חשוב איכותי.

הדבר הטוב בחומרים של angelwax ו polish angel זה שקצת חומר מספיק להרבהההה. לדעתי זה חשוב מאד כשאר אתה מנסה לתחזק רכב עם שטיפות שבועיות ואפילו יותר מזה. חומר חסכוני וכזה שעושה את העבודה שלו ועושה אותה טוב! המחירים ביחס לשוק דיי זהים אולי קצת יותר גבוהים אבל בהחלט שווים את ההשקעה כשאר מדובר ברכב חדש ואפילו לא חדש. לאנשים שאוהבים את האוטו שלהם המחיר לא יהיה הדבר הכי חשוב.

עריכה אחרונה על ידי nfsmw31
פורסם

תודה על הפירוט!

לא הכרתי את המוצרים האלו לפני, אך נשמע שהם בהחלט שווים בדיקה.

שאלות נוספות לגבי החומרים האלו:

אפשרי להשתמש במוצרים כמו time to dry בשטיפת הרכב עם האוטם הזה, או שבעצם השפריצר הקוסמי ממלא גם את המטרה הזאת? (אם כי חבל להשתמש בחומר יקר שכזה לייבוש...)

האם יש צורך בגלייז לפני האוטם הזה? גם אם זה רק כבונוס.

שוב תודה

פורסם (נערך)
תודה על הפירוט!

לא הכרתי את המוצרים האלו לפני, אך נשמע שהם בהחלט שווים בדיקה.

שאלות נוספות לגבי החומרים האלו:

אפשרי להשתמש במוצרים כמו time to dry בשטיפת הרכב עם האוטם הזה, או שבעצם השפריצר הקוסמי ממלא גם את המטרה הזאת? (אם כי חבל להשתמש בחומר יקר שכזה לייבוש...)

האם יש צורך בגלייז לפני האוטם הזה? גם אם זה רק כבונוס.

שוב תודה

אני לא יודע בקשר ל time to dry אבל מקריאה אפשר להבין שהוא לא מוריד ואקסים/אוטמים אם כי יכול לפגוע בהידרופוביות..

יש חומרים אחרים לדוגמא Scholl concepts Neo שהוא אחד האוטמים הכי חזקים שקיימים וגם עוזר מאד בייבוש הרכב. ישנו גם החומר Angelwax blue rinse שהוא גם עוזר בייבוש הרכב וגם אוטם.

אם אתה רוצה גלייז ספציפית לצבע כחול אני הייתי הולך על זה:

[h=1]CARNAUBA ARTS™ | BLUE XILION For All Blue Shades[/h]זה גם מבית polish angel וזה נותן ברק וגם ממלא את השריטות הקטנות.

מעל זה אתה מיישם כמה שכבות של master sealent שתרצה.

לאחר מכן תוכל גם לתחזק עם הספריי הזה מדי פעם את הצבע וליישם אותו על ה Master sealent.

עריכה אחרונה על ידי nfsmw31
פורסם

שיחקת אותה!

עשיתי קצת קריאה, חומרים אמנם על הצד היקר, אך עושה רושם שמחזיקים מעמד גם מבחינת כמויות שיש להשתמש וגם מבחינת עמידות. התוצאות נראות מרשימות.

פוליש אנג'ל עצמם לא שולחים לשוודיה (לפחות מהאתר האנגלי והרגמני), כנ"ל אנג'ל ווקס. בשוודיה המחירים כפולים ובאמזון המשלוח יקר בטירוף.

הרכבתי לי רשימת קניות, אבל בסופו של דבר היא התפזרה בין שלושה ספקים- clean your car, ultimate finish ועוד ספק מקומי- אבל אף אחד מהם לא מחזיק את הspray duster.

האם יש המלצות לספק אחד שיכול לשלוח את כלל המוצרים לשוודיה במחיר הגיוני?

פורסם

תודה על הטיפ.

בעזרתו האדיבה של nfsmw31 הרכבנו רשימת מוצרים דיי ארוכה שכוללת בין היתר גם H2Go של AngelWax לדחיית מים מהחלונות.

האמת אני דיי מצפה לשפשוף הראשון8)

פורסם (נערך)

חשבתי על זה אבל אין צורך, המחיר ב ultimate finish זהה לאתר הגרמני והמשלוח חינם עם קוד שמצאתי באינטרנט8)

יחד עם המשלוח הזה הקשבתי לעוד כמה המלצות מפי nfsmw31 בנושא אפליקטורים, מגבות וכו' וגם הן הוספו למשלוח. מוצרי anglewax מושלמים ממקור אחר.

שוב תודה לכולם, ובמיוחד לnfsmw31 ששיחק אותה בגדול

במקביל גם הזמנתי את סממן הOCD הכי גדול עד כה, Trakktape. עטיפת הגנה זמנית שתעלה לרכב ישר ממרכז המסירה במינכן ותשאר שם עד שנגיע לשוודיה:lol:

אעדכן אתכם עם תמונות אחרי הנסיון הראשון

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

באמפ לתוצאות כמובטח

20170920_144015-01.jpeg

20170920_144030-01.jpeg

20170920_141851-01.jpeg

20170922_152239-01.jpeg

• תוכן חדש...