Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 שנת 2014 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על רכישת יונדאי I30 שנת 2014 מליסינג, מצורפת הבדיקה של חברת הליסינג.

מובן שאעשה בדיקה משל עצמי (עוד על כך בהמשך), תחילה סקירה קצרה של הרכב:

- נראה שבוצעה צביעה בפגושים משריטות קלות, ובוצע פוליש ווקס (לא ברמה מטורפת, אך סבירה).

- הניקיון הפנימי היה סביר גם כן, מעבר לכך לא נראו סימני שחיקה באזור הנהג (הגה, ידית הילוכים, אמברקס), ועל הפלסטיקה באופן כללי.

- הרכב עם 70 אלף ק"מ, נוסע בצורה טובה, ללא רעידות ובולם היטב. אין תקתוקים ורעשים מיותרים וזאת לאחר נסיעה לא ארוכה של 10 דקות.

- במעבר כללי, הצמיגים הקדמיים טריים של KUMHO, האחוריים עוד מקוריים. המצבר מקורי.

- מתחת למכסה המנוע- כצפוי, בוצע ניקוי לפני שהועמד למכירה. לא ראיתי משהו חריג מאוד. שמן מנוע היה מלא, כך גם נוזל הקירור. לצערי אין בדגם הזה מדיד לשמן הגיר. היו חסרים מים למגבים.

- כל הטיפולים בוצעו במוסך מורשה יבואן (בראשון אדע באיזה בדיוק), הרכב עבר 2 טיפולים ב-30 ו-60 אלף.

למעט החלפת רפידות וצלחות קדמיות ואחוריות עוד בטיפול 30 אלף ומספר תיקוני תקרים לא נראה משהו חריג בהיסטוריית הטיפולים.

- על פי הנציג הרכב ננהג על ידי נהג יחיד, ברישיון הרכב בסעיף המקוריות רשום: השכרה/החכר.

- הרכב מגיע עם שנה אחריות על ידי חברת הליסינג (לא קריטי לדעתי, אך זהו רכב ראשון של הרוכשים והטבה כזו מקנה להם שקט נפשי כלשהו).

- החברה מוכנה להחליף לסט צמיגים אחוריים חדשים זהה לקדמי (אינני זוכר את הדגם), מצבר חדש, מגבים חדשים (הנוכחיים לא משהו) ופילטר מזגן, בנוסף להוריד את המחיר לאזור 70 אש"ח.

בנוגע לבדיקה המצורפת, מה שכמובן תפס את עיני הוא נזילת השמן גיר- נאמר לי כי בוצע תיקון, אך סעיף זה הדליק לי נורה אדומה. אם הייתה נזילה, ומכיוון שאין מדיד לתיבה הזו, איך אוכל לדעת אם מולא השמן החסר חזרה?

- בנוגע לסעיף שדלת מרכב, מהם אותם סימני פגיעה בדופן ימין?

- בנוגע למרווח הטיפולים, לא הגעתי למסקנה מחיפושים ברשת אם כל 30 אלף ק"מ או פחות מכך. מישהו יודע לומר מה המרווח המומלץ לדגם זה?

שאלה נוספת, האם קומפיוטסט בפ"ת הוא מכון אמין? אם לא, האם קיימים מכונים טובים אחרים בסביבה?

אשמח לכל תובנה ודעה.

20170804_135104_ed.jpg

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

עד עכשיו הכל נראה בסדר - טיפוסי לרכב ליסינג ( השבחה אצל פחח לפני המכירה ), קילומטראז' לא גבוה, ללא תאונות רציניות ( לכאורה ). שים לב שחסר מגן תחתון. אם בדגם הזה במקור היה מגן כזה, שישלימו במסגרת תיקון הליקויים - החלק כזה בדרך כלל יקר.

תיקח לבדיקה נוספת, ואם יתגלו עוד דברים נוספים, שיתקנו גם אותם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מווותר על התענוג.

החלפת שמן ומסנן חייבת להיעשות כל שנה או 15,000 ק"מ.

זה אומר שהרכב היה צריך לעבור עד עכשיו 4 טיפולים ולא משנה באיזה מוסך (מורשה יבואן או אחר).

אם הרכב עבר פחות מ 4 טיפולים צפה לבעיות בהמשך (רמז: מה שקרה לי ב 74,000 ק"מ,אחרי רכב שנרכש מליסינג ולא עשו טיפול ראשון בזמן -"סה"כ" אחרו ב 5,000 ק"מ בטיפול ראשון ולא עשו טיפול שני והתוצאה- רכב שמתחיל לצעוק בעליה ואילולא החוש השישי שלי,שמשהו לא בסדר והבאת הרכב מיידית לטיפול יסודי,שבו פרקו אגן שמן,החליפו רשת משאבת שמן סתומה והשתמשו בתוסף פלאש לנקות את כל הבוצה שהיתה שם,המנוע היה מחזיר נשמתו עוד באותו יום ובטרם עת לאלוהיו הקוריאניים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...