Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה המהירות באיילון בקטע שבין ראשון לחולון מוגבלת ל70 קמ"ש?

אני מניח שכל האלף ואחת מצלמות שיש שם עם שילוט אכיפה מוגברת מיועדות לנתיב תחב"צ.

אבל מה הסיבה שלא נותנים שם 100? הכביש מרובה נתיבים עם תשתית טובה.

פורסם

שאלו כבר, בקצרה בגלל מטרד רעש לבניינים מ 2 צידי הכביש+ כביש שכביכול לא בין עירוני (לא יודע את המונח המדויק)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם

ברוב שעות היום 70 קמ"ש הינה מהירות תיאורטית לחלוטין - על פי רוב עמוס ופקוק לעייפה, ורק בשעות הלילה או הבוקר המאד מוקדמות אפשר להתקדם בקצב נורמאלי.

רק מצלמת מהירות אחת פעילה בכביש זה, והיא מאד ליברלית, לפחות מה שיצא לי לראות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל שאר המצלמות שנמצאות שם למיטב ידעתי מצלמות רק נת"צ (עד אחרי הסיבוב הארוך), הבנתי שהיה ברעיון המשטרה להפוך גם אותן למצלמות מהירות.

אני לא יודע האם תקין או לא, אני תמיד שם 70-75 בערך עד שאני מסיים את המקטע הרע הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם
כל שאר המצלמות שנמצאות שם למיטב ידעתי מצלמות רק נת"צ (עד אחרי הסיבוב הארוך), הבנתי שהיה ברעיון המשטרה להפוך גם אותן למצלמות מהירות.

אני לא יודע האם תקין או לא, אני תמיד שם 70-75 בערך עד שאני מסיים את המקטע הרע הזה.

אני כמוך,

מה שמטריד אותי זה שבצד הנגדי - איילון דרום שמו גשרים מעל הכביש בדיוק כמו הגשרים שמשתמשים בהם למצלמות הנת"ץ/מהירות

האם יש כוונה לשים מצלמות גם בכיוון הנגדי?

גם כך הם הרגו את הכביש הזה - כל 500 מטר מצלמת נת"ץ עם אופציה למהירות ומצלמת מהירות אחת בקוממיות.

פשוט מקומם

קובי

:-)

פורסם

לך תדע..למדתי להזהר באיזור לצערי. אהבתי ממש את הכביש בלילות :p

מהירות לא ממש הגיונית בעליל אבל מצד שני, למרות כל זה התנועה שם יחסית זורמת ופחות פקוקה ממה שיצא לי לראות, האם זה עניין של מזל רגעי? מי יודע.

Opel Adam S 2017

פורסם

ניתן לסוע ללא חשש באזור במהירות 120 קמש, יש כאלו שנוסעים יותר אבל אני אישית לא בדקתי, במצלמה החדשה במחלף קוממיות מנמיכים ל90 קמש, אך גם כן יש כאלה שממהרים יותר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...