Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית שירות מעולה מ-carpartsonline

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לרוב אני לא מזמין מחברות ישראליות מוצרים ברשת, הפעם החלטתי להזמין פילטר למזגן וזוג מגבי סיליקון.

אני מאזור הקריות, את ההזמנה ביצעתי אתמול וכבר היום ב11 בבוקר היה אצלי שליח.

את הפילטר הרכבתי בלי בעיות, יושב מעולה.

לאחר מכן עברתי למגבים, מסיבה כלשהי ברכב שלי שמו מגבים במידה לא נכונה, ובגלל שהמידה קטנה ממה שצריך להיות, המגבים היו גם הפוכים בין גדול לקטן, כתוצאה מכך התבלבלתי בעצמי ושמתי את המגב הגדול בצד הלא נכון.

כשפירקתי אותו בטעות שברתי את הקונקטור.

שלחתי להם הודעה באתר, ותוך פחות מ-2 דקות כבר יצרו איתי קשר בכל דרך אפשרית, הציעו לי מיד מידה חדשה (בהתחלה חשבתי שהטעות היא שלהם), העניין הוא שגם לאחר שהתברר שהטעות היא שלי, לא היססו והציעו לי מגב חדש עד הבית בתיאום עם הבעלים. בתור אחד שמזמין הרבה מחו"ל בעיקר בגלל השירות העגום בארץ, כיף לראות שכך מטפלים בלקוחות, ושוב אני מדגיש שהאשמה היא שלי. בהחלט לקוח מרוצה, ואמשיך לקנות מהם בעתיד.

בסופו של דבר זה נשמע כמו מאין פוסט פרסום, אבל כשמגיע - מגיע, כיף לראות עסקים ישראלים כאלה.

זו כתובת האתר - carpartsonline.co.il.

פורסם

עסק נפתח בשביל להרוויח זה ברור לכולם.

אבל אם בנוסף לרווחים בעל העסק חושב על טובת הלקוח וטיב השירות שלו

זה מה שמבדיל אותו בין עסק כושל לעסק מצליח.

פורסם

מבאס רק שהאתר שלהם גרוע.

חבל שאין חנויות עם אתר טוב בארץ כמו בחו"ל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
מבאס רק שהאתר שלהם גרוע.

חבל שאין חנויות עם אתר טוב בארץ כמו בחו"ל.

לבנתיים יש את אבי,(Justmotor)

האתר ממש נח לתפעול ואם חסר חלק הוא מוסיף ישר.

יפה שמתחילים לקום עוד אתרים של חלקי חילוף הרבה יותר נח לקנות דרך האינטרנט.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם
לבנתיים יש את אבי,(Justmotor)

האתר ממש נח לתפעול ואם חסר חלק הוא מוסיף ישר.

יפה שמתחילים לקום עוד אתרים של חלקי חילוף הרבה יותר נח לקנות דרך האינטרנט.

קניתי מאבי כבר כמה פעמים. אחלה חנות. אבל האתר למרות שהוא הכי טוב בישראל כרגע עדיין לא ברמה של האתרים בחו"ל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...