Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שחטפתי היום 100 שקלים דוח על חניה באפור בתא(כיכר רבין , וכן יש תמרור שאוסר חניה ללא פנגו) מחפש הצעות לתכנון מסלול. בלי קשר האם נכונה השמועה שניתן לבטל את הדוח במסגרת סלחנות עיריית ת''א עד שלושה דוחות בשנה ?

אני צריך להגיע לשדרות בן גוריון בתא עם רכב ולא מתכוון לשים פנגו כל יום (מדובר על עשר שעות). מה שבינתיים חשבתי לעשות למרות שזה סופר מסורבל זה לנסוע לדרום תא ששם יש מלא חניה חינם ולקחת משם אוטובוס. הבעיה היא כפולה. לפעמים אני מגיע מרחובות ואז זה אומר או תחבורה ציבורית נטו או לנסוע להגנה ואז לחנות ומשם אוטובוס. אופציה ב היא לנסוע מרמת גן גבול בני ברק (חברה) ואז לשים פנגו שם(רמת גן) כי הכל כחול לבן.אופציה שלישית שאני לא יודע אם היא רלוונטית זה לקנות אופניים חשמליות ולנסוע ברכבת מרחובות לסבידור מרכז ומשם באופניים לשדרות בן גוריון (הגיוני בכלל מבחינת סוללה של האופניים?)

מה ההצעה שלכם חוץ מלעבור דירה ? [emoji2]

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש המון חניה אפורה לגמרי בבבלי. תנסה ברחוב הזוהר (הרחוב המקביל הכי קרוב לנמיר), ואז לא תצטרך ללכת הרבה עד האוטובוס. זה לא יותר נח מהדרום, אבל הסיכוי שישחיתו לך את האוטו נמוך יותר.

מצד שני, אם אתה מגיע מרחובות (בייחוד בבוקר) נשמע לי שרכבת לסבידור (ארלוזורוב) ומשם אוטובוס יהיה פיתרון יותר קל מלעמוד בפקק לכל כיוון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תשקול לשים את הרכב ברידינג (חניה חינם) ולקחת משם תחבורה ציבורית (תדירות גבוהה לכל חלקי העיר).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש המון חניה אפורה לגמרי בבבלי.

^+1

הייתי עושה את התרגיל הזה באופן קבוע, חונה ברחוב קוסובסקי שגובל בפארק הירקון, הולך לדרך נמיר ועולה על כל אוטובוס שרץ דרומה.

אפשרות נוספת, אם אתה מגיע מכיוון צפון, לחנות בנאות אפקה קרוב לבני אפרים (רח' אלתרמן למשל), ולתפוס קווים 47-48 שרצים על בני אפרים-רוקח ואז פונים דרומה ורצים על אבן גבירול.

חזיר דיזל

פורסם

בצפון תל אביב יש מלא חניה אפורה, הן בצד של איינשטיין/אונ' והן בצד השני, אם זה נוח לך להגעה.

אני אישית אוהב רכבת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...