Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק - 2011-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היה אחד כזה 2014 (אם אני זוכר נכון) 1.6 ליטר 5 דלתות,

מאובזר היטב מרווח יחסית, משייט במהירויות גבוהות בשקט ובנינוחות (גיר אוטומט 6 מהירויות), צריכת דלק סבירה.

גיר קצת מעצבן במהירויות זחילה (יכול להתבלבל בהעברת הילוכים), נוחות נסיעה לא מליון דולר.

פורסם

יצא לי לנהוג בכזו 2013 4 דלתות בגרסה הכי מאובזרת מנוע 1.6.

יתרונות - הרבה אבזור ביחס לשנתון , גיר אוטומטי מהיר יחסית , תא מטען גדול , יחסית מרווחת.

חסרונות - איכות חומרים בינונית עד ממוצעת (לוח שעונים בעיקר) , מנוע בינוני וכיול מתלים מעצבן מאוד(האוטו רוכן לכל כיוון).

פורסם
יצא לי לנהוג בכזו 2013 4 דלתות בגרסה הכי מאובזרת מנוע 1.6.

יתרונות - הרבה אבזור ביחס לשנתון , גיר אוטומטי מהיר יחסית , תא מטען גדול , יחסית מרווחת.

חסרונות - איכות חומרים בינונית עד ממוצעת (לוח שעונים בעיקר) , מנוע בינוני וכיול מתלים מעצבן מאוד(האוטו רוכן לכל כיוון).

האם ידוע לך על "מחלות" ששוה לבדוק במעמד הקניה?

• תוכן חדש...