Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מזגן בן כמה שבועות, 1 כ"ס, ביומיים אחרונים אחרי השעון שבת מכבה אותו ומדליק אותו בחזרה אני צריך אח"כ להפעיל אותו מהשלט, איך מחזירים את המצב?

פורסם

עדכון: דיברתי עם פמילי והם חיברו אותי לטכנאי, והוא אמר לי ללחוץ על כפתור "SLEEP" עשר פעמים ברציפות ואח"כ שמעתי 3 צפצופים, והבעיה נפתרה וגם נפטרה.

פורסם

אני בדרך לקנות מזגן שלא הולך לעבוד הרבה ולפני הפוסט שלך חשבתי על פמילי ב 1200 שח.

אחרי תאור התקלה שלך כבר התחלתי לחשוב פעמיים, עכשיו אני מבין שזה סתם הגדרות...

בכללי, מרוצה? שקט? עושה את העבודה?

פורסם

יש לי אותו שנתיים מזגן דפוק עם שירות יותר דפוק , המזגן רועש מאוד ולא עובד בקור של ירושלים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני דווקא מאוד מרוצה ממנו.

אומנם אצלי הוא ממש חדש, קניתי אותו בשופרסל (תחת המותג פיילוט, לדירה שכורה). שקט מאוד ועל 25 מעלות הוא מקפיא את החדר שינה.

פורסם

אני גם מאד מרוצה, בלילה אני שם אותו על 25-26 מעלות וממש מצויין ושקט

בעיקר נהניתי מהשירות, התקשרתי להם תוך חצי דקה כבר ענה מישהו ותוך עוד דקה כבר היה טכנאי שלהם בשיחת וועידה, ועוד 2 דקות והכל הסתדר, לראות כזה שירות בארץ זה נדיר מאד.

פורסם
אני בדרך לקנות מזגן שלא הולך לעבוד הרבה ולפני הפוסט שלך חשבתי על פמילי ב 1200 שח.

אחרי תאור התקלה שלך כבר התחלתי לחשוב פעמיים, עכשיו אני מבין שזה סתם הגדרות...

בכללי, מרוצה? שקט? עושה את העבודה?

אחלה מזגן שבעולם!

יש לי אותו שנתיים מזגן דפוק עם שירות יותר דפוק , המזגן רועש מאוד ולא עובד בקור של ירושלים

כנראה שנפלת על אקזמפלר תקול. יש לי ניים כאלה ולגיסי גם שניים כאלה. מזגנים אחלה! אלה מזגני FAMILY BIO שלטענת היצרן מפחיתים בקטריות באויר וכו'. לא עובד עלי החרטא הזו.

קניתי בגלל מחיר זול משמעותית מתדיראן/אלקטרה מקבילים. עובדים כבר 3 שנים בלי בעיה כלל, חוץ מנזילה קטנה בגלל התקנת צנרת עם שיפוע הפוך שביצעתי בטעות לפני שידעתי קצת יותר על התקנת מזגנים (התקנה ראשונה שלי, חור שהיה מוכן כבר בקיר ועוד. הצנרת מעבה לחות שיש בבית ומטפטפת אותה לתוך הבית. כן, הצנרת לא מבודדת, כי עשיתי הלחמה על הצינור ואין לי בידוד נורמלי לעטוף איתו את הצינור ואני מתעצל לחפש).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...