Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שבוע שמתי לב לנזילה במושב שליד הנהג, במהלך הנסיעה כשהמזגן דלוק טיפות נופלות מאיזור התא כפפות, כשהוצאתי את התא כפפות ראיתי רטיבות ליד אחד הצינורות שם.

הדבר המוזר הוא שהמים שנוזלים הם לא מים נקיים אלא הם בצבע צהבהב.

העניין הוא שלפעמים יש נזילה ולפעמים אין, ועכשיו לבעיה השניה שיכול להיות קשורה:

היום בבוקר במהלך הנסיעה לעבודה שמתי לב שחום המנוע עלה כמעט עד לקו האדום והמזגן עבד אבל הפסיק לקרר, הוא התנהג מוזר מאוד כי כשכיביתי את המזגן הוא ירד בפתאומיות ואחר כך שוב פעם עלה.

בדקתי שמן ומים ולא חסר.

האם אתם מכירים בעיות כאלו? איזה בדיקות אני יכול לבצע כדי לאבחן את התקלה?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

צריך לבדוק מעברי מים במערכת הקירור אם אין סתימות

טרמוסטט תקול אולי, רדיאטור, מאווררים.

פורסם (נערך)
שלום לכולם,

לפני שבוע שמתי לב לנזילה במושב שליד הנהג, במהלך הנסיעה כשהמזגן דלוק טיפות נופלות מאיזור התא כפפות, כשהוצאתי את התא כפפות ראיתי רטיבות ליד אחד הצינורות שם.

הדבר המוזר הוא שהמים שנוזלים הם לא מים נקיים אלא הם בצבע צהבהב.

העניין הוא שלפעמים יש נזילה ולפעמים אין, ועכשיו לבעיה השניה שיכול להיות קשורה:

היום בבוקר במהלך הנסיעה לעבודה שמתי לב שחום המנוע עלה כמעט עד לקו האדום והמזגן עבד (המפוח ממשיך לעובד אבל המדחס לא) אבל הפסיק לקרר, הוא התנהג מוזר מאוד כי כשכיביתי את המזגן הוא ירד בפתאומיות ואחר כך שוב פעם עלה.

בדקתי שמן ומים ולא חסר.

האם אתם מכירים בעיות כאלו? איזה בדיקות אני יכול לבצע כדי לאבחן את התקלה?

תודה רבה לעוזרים.

לפי התיאור שלך כנראה קיימת נזילה מרדיאטור חימום. תבדוק שוב פעם את מפלס נוזל הקירור כאשר המנוע קר.

בהחלט קיים קשר בין חום מנוע גבוה להפסקת פעולת המזגן. בכדי להוריד עומס מהמנוע מחשב הרכב מפסיק את פעולת המזגן כאשר טמפ' נוזל הקירור גבוהה.

טפל בבעיה בהקדם בכדי לא לגרום נזק לראש המנוע ולכיס.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפי התיאור שלך כנראה קיימת נזילה מרדיאטור חימום. תבדוק שוב פעם את מפלס נוזל הקירור כאשר המנוע קר.

בהחלט קיים קשר בין חום מנוע גבוה להפסקת פעולת המזגן. בכדי להוריד עומס מהמנוע מחשב הרכב מפסיק את פעולת המזגן כאשר טמפ' נוזל הקירור גבוהה.

טפל בבעיה בהקדם בכדי לא לגרום נזק לראש המנוע ולכיס.

תודה רבה מרק על העזרה, אני אלך לבדוק במוסך.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז צור קשר עם מוסך אורן/זיסו/רון שהינם בעלי מקצוע מומחים ואמינים.

לפני שאתה נוסע למוסך בדוק שלא חסר נוזל קירור במיכל העיבוי וגם ברדיאטור. במידה וטמפ' נוזל הקירור מתחילה לעלות מעבר לטמפ' הרגילה תעצור מיד בצד הכביש וגרור את הרכב למוסך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...