Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

70000 ק"מ

הסוחר טען שאין פגיעות שילדה, כאן מופיע "סימני פגיעה ותיקון במרכב" ו"הוחלפו חלקי מרכב"

אני מניח שחלק זה כסת"ח

יש לציין שהסוחר לקח את הקונה (חבר שלי) למכון הזה.

מה דעתכם? לברוח? להתמקח?

תודה

Scan.jpg

Scan1.jpg

Scan2.jpg

Scan4.jpg

עריכה אחרונה על ידי orio2
פורסם

הייתי מתרחק מהרכב ויפה שעה אחת קודם.

בבדיקה שהיא כסת״ח, לא נראה לי שיציגו ליקויים בעלי משמעות גבוהה.

נראה כאילו הרכב עבר תאונה לא קלה/לא היה שמור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לברוח - יש נזק בעמודים - הרכב לא יגן על הנוסעים בעת תאונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש ביד 2 ערמות של פאביה ידניות למכירה מיד פרטית, למה בכלל להיכנס למגרש של סוחר?.

כמו שאמרו - שום כאסתח הרכב עבר תאונה קשה - לא אתפלא אם אובדן להלכה שלאחר מכן נקנה ע"י הסוחר בזול ותוקן בזול יותר.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי בורח רק מהסיבה שהסוחר לקח את חבר שלך למכון בדיקה. זו כבר נורה אזהרה אדומה מאוד.

עכשיו גם ראיתי שהליקויים בשלדה הם בעלי משמעות גבוהה, אז בכלל, חבל על הזמן ועל הכסף.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

לפני שנים רבות כשהייתי תמים בתחום הרכב קניתי רכב מסוחר בחולון והלכתי למקום שהוא הציע (כן , כן , 3 טעויות באותה פעולה)

כמובן אכלתי אותה עם תאונה וק"מ מזויף , הוצאתי ממנו משהו אבל קברתי הרבה כסף בתיקונים

שחרר והמשך הלאה

פורסם

בתור אחד שנפל בעבר על סוחר שגם לקח אותי למכון בדיקה בעצמו..

ויצאו ליקויים בעלי משמעות גבוהה בסופו של דבר אכלתי את אותה.

הייתי כל היום בבדיקות באינטרנט בקריאות מה המשמעויות וניסתי בכוח לשכנע את עצמי שזה סתם חארטה..

אני יגיד לך מה.

תברח - ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הוא יציע לך את הרכב במחיר 80% פחות מהמחירון יהיה כדאי לרכוש אותו.

אחרת לברוח ומהר מהר מהר אתה תפסיד עליו ים כסף ויהיה לך מאוד קשה למכור אותו ושלא נדבר על זה שבעת תאונה הרכב לא יגן עליך כמו שצריך.

בטוח שכריות אוויר נפתחו , כריות אוויר עולות הרבה כסף , כנראה גם שלא החליפו אותם ושמו איזה נגד כדי לבטל את הדלקת הנורית בלוח שעונים.

בקיצור את החרא של האוטו אתה תתחיל לראות אחרי שבוע שבועיים שתתחיל לנהוג עליו אתה תגיד לעצמך אווי על מה נפלתי..

תקלה רודפת תקלה , בעיה רודפת בעיה , לא תצא מזה עד שימאס לך ותמכור ותפסיד עליו המון!

ואם בכלל תצליח למכור אז זה יהיה למישהו שלא מבין ויקנה ממך והוא בעצם ידפק..

שורה תחתונה - הרכב עבר תאונה מאוד קשה , פגיעות בעמודים - יש סיכוי שאפילו הרכב התהפך.

בדרך עלל אלו רכבים של אובדן להלכה שהסוחר קונה ומתקן בשטחים בגרושים והכל בהתאם.

• תוכן חדש...