Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב של המותג, קיבלתי המלצות חיוביות וגם פחות חיוביות על פליקס בת״א ועל ג.ג.ג ברעננה, אשמח לשמוע מנסיונכם בנוגע לרכישה והשירות במידה ויצא לכם לרכוש מהם רכב חדש.

תודה מראש,

פורסם

’’רכב הנגב’’ בצומת בילו שמעתי ביקורות טובות על השירות מכירה וגם על המרכז שירות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

מהנסיון שלי גם סוכני המכירות של היבואן בבני ברק הם נחמדים ושירותיים ומרגע שקיבלת את הרכב, אתה בכל מקרה יכול לטפל בו באיזה מוסך מורשה שאתה רוצה...

ועדיין, בסופו של דבר, כשיהיו בעיות, אתה תמצא את עצמך מול סטנדרט השירות של צ'מפיון מוטורס שהוא כנראה הגרוע ביותר בארץ והשילוב הזה של רכבים מאוד לא אמינים ויבואן מזעזע הוא עניין שצריך להיות מודע אליו ולקחת אותו בחשבון לפני שמחליטים להוציא אצלם כסף.

פורסם

בנציגות ראשית במרכז שורק ליד ראשל"צ קיבלתי רושם טוב מאוד מהסוכן מכירות שאפילו לא הכחיש שיש בעיה עם ה DSG7 והכיוון של פולקסווגן (לפחות הם) הולך ל DSG6 ולדגם החדש יותר של ה 7

פורסם

תודה רבה על התגובות, אני מודע לבעיות שיש בגיר ה DSG ויודע שהמותג הולך לנטוש את המצמדים היבשים בשנתיים הקרובות ברוב הדגמים.

פורסם

עוד לפני הבעיות עם הDSG, הרכבים של VAG היו לא אמינים והשירות של צ'מפיון היה מזעזע. אין כרגע סיבה להניח שזה ישתנה גם בעתיד.

פורסם
עוד לפני הבעיות עם הDSG, הרכבים של VAG היו לא אמינים והשירות של צ'מפיון היה מזעזע. אין כרגע סיבה להניח שזה ישתנה גם בעתיד.

למה אין סיבה להניח? שיפור ללקוח זה לא פרמטר אצל חברות גדולות?

לא רוצה וואגית- אל תקנה. בין זה ובין להגיד שכל הוואגיות לא אמינות והשירות של צ'מפיון מחורבן- יש הבדל.

פורסם

וותר

שלם קצת יותר ותהנה מרכבים אמינים.

וללא תופעות ותקלות שהיבואן שמע עליהם בפעם הראשונה עכשיו.

כשהם נימצאות ברכבים שלו כבר שנים.

פורסם
למה אין סיבה להניח? שיפור ללקוח זה לא פרמטר אצל חברות גדולות?

לא רוצה וואגית- אל תקנה. בין זה ובין להגיד שכל הוואגיות לא אמינות והשירות של צ'מפיון מחורבן- יש הבדל.

ההיסטוריה שלי איתם הולכת למעלה מ20 שנה אחורה. של המשפחה עוד יותר וגם היום יש לי חברים שמחזיקים רכבים שלהם.

לעניין האמינות, לי יש את הנסיון שלי ואת ההיכרות שלי עם אינסוף תופעות אבל תשפוט בעצמך ממה שאתה מבין.

לעניין צ'מפיון, לא ראיתי שום מגמה של שיפור ושום נסיון אמיתי לשיפור למעט שיפור אסתטי/קוסמטי. שיטת מצליח כל הזמן ואיפה שרק אפשר. בשנים האחרונות גם אין להם שום מוטיבציה לשפר שום דבר כי אנשים מוכנים לקנות את הרכבים האלה בלי שום שיקול דעת. זו גם הסיבה שרוב הרכבים שלהם נמכרים עם אחריות מגוכחת של שנתיים, בלי קשר למה שהתחרות נותנת ובלי קשר למה שהיצרן נותן בחו"ל. אם החוק לא היה מכריח אותם לתת שנתיים אחריות, הם גם לא היו נותנים שנתיים.

• תוכן חדש...