Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש רכב עם 14500ק"מ בן שנה וחצי יש בעיה לא קבועה בשילוב הילוך 5 והורדה מ4 ל3

לא תמיד . הקלאצ מתפקד כראוי

ניכנס למוסך מורשה .ניקוי והחלפה שמן גיר חדש לא פתר את הבעיה

קיבלו הוראה ממחלקה טכנית לפרק גיר

אמרו לו שבמידה ויש תקלה בקלאצ אין אחריות. נישמע לכם הגיוני שרכב בן שנה וחצי עם 14000 ק"מ ילך קלאצ?

מדובר על רכב שנוסע רק במישור ובעדינות יתרה(רכב של אישה)

בנתיים האוטו במוסך וממתינים לבדיקה ולתוצאה

בכוונה לא מציין שם יצרן ובשביל לא ליגרור את השירשור למקום אחר

ברגע שמתקנים גיר ברכב חדש זה פוגע במכירה?

פורסם

אכן נשמע לא שגרתי,

אך לדעתי במידה ומדובר בגיר רובוטי או DSG, אין לנהג יותר מדי שליטה או השפעה ממשית על הקלאטש, אז התיקון צריך לבוא במסגרת האחריות,

לעומת זאת, רכב ידני רגיל, זה יכול להיות באשמת הנהג ללא ספק, נהיגה פרועה ותפקוד לוקה עם הקלאטש יכול להרוד אותו אפילו הרבה לפני 14K ק"מ.

פורסם

מדובר על רכב עם גיר רגיל. אין פה נסיעה פרועה ובטח לא ברכב הזה. מדובר על נסיעה ממוצעת של 1100 ק"מ בחודש נסיעה בתוך עיר ללא פקקים.

מה גם שהקלאצ מתפקד מעולה. מפריד טוב והבעיה היא לא קבועה

פורסם

למיטב ידיעתי, אין אחריות ברכב חדש על קלטצ. וכן אפשר לשרוף אותו בלי בעיה , בנסיעה "רגועה" גם בפחות ק"מ.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

היה פה מקרה עם סיאט איביזה שגם אני לא האמנתי שיטפלו בו, פתחו לו את הגיר וראו שהקלאץ שחוק בצורה לא רגילה והחליפו לו בסוף.

פורסם

גם לי זה קרה, קלאצ התחיל להפריד רע מאוד ב פיג'ו 2008 כמה חודשים לאחר עליה לכביש, יום אחד פשוט הפסיק.

גם לי הציגו ש"אין אופציה שזה יהיה באחריות כי על קלאצ אין אחריות!!!"

סיכמנו שמורידים גיר ובודקים מה קרה לקלאצ ואח"כ מחליטים מי באחריות ומי לא.

הורידו קלאצ, חצי פלטה במקום, חצי פלטה שבורה ונפלה לרצפה.

כמובן שמיד הודיעו שהתיקון באחריות מלאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמע יותר כמו בעיה הידראולית ולא של פלטת הקלאצ'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם לי זה קרה, קלאצ התחיל להפריד רע מאוד ב פיג'ו 2008 כמה חודשים לאחר עליה לכביש, יום אחד פשוט הפסיק.

גם לי הציגו ש"אין אופציה שזה יהיה באחריות כי על קלאצ אין אחריות!!!"

סיכמנו שמורידים גיר ובודקים מה קרה לקלאצ ואח"כ מחליטים מי באחריות ומי לא.

הורידו קלאצ, חצי פלטה במקום, חצי פלטה שבורה ונפלה לרצפה.

כמובן שמיד הודיעו שהתיקון באחריות מלאה.

דווקא בספר האחריות של פיג'ו ( 108 ידנית) מצויין שהמצמד וכל מרכיביו באחריות עד 30,000 ק"מ

אז מוזר שב2008 זה לא ככה.

• תוכן חדש...