Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני 50-70 אלף שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחר עצות רבות שקיבלתי לפני שלוש שנים מחברי הפורום פה לגבי רנו פלואנס דיזל אני מבקש להיפרד ממנה. הרכב מבחינת טיפולים קצת אכזב, במיוחד בזמן האחרון ולכן אני מחפש המלצה אחרת.

הצרכים הינם כ80קמ ליום שזה בערך17000קמ בשנה, רכב לא חדש אבל חסכוני. זהו רכב ראשון לכן צריך שיהיה גדול. אם היה אפשר, עדיף גם אוויר בתנאי עפר (לצורך חיתוך זמן הפקקים בבוקר).

מבחינת מחיר, אני לא מעוניין להשקיע יותר מדיי מכיוון שהמחירה היא אילוץ ולא מתוכננת.

גם המלצות על רכבים מליסינג מימוני של יד 2 מתקבל בברכה.

תודה .

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

ידני או אוטומט?

איזה קטגוריה אתה מחפש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני או אוטומט?

איזה קטגוריה אתה מחפש?

אוטומט.

קטגוריה משפחתי +/גיפון

כרגע עם שני ילדים

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

שלום,

אתה מחפש הרבה דברים שקשה להכניס לתקציב.

גם רכב גבוה, גם חסכוני, גם גדול וגם אמין ( לכן כדאי שיהיה יחסית חדש ).

היחיד שאני יכול לחשוב עליו שמתאים לדרישות ( עם עיגול פינות קל ) זה סוזוקי קרוסאובר 2013. משהו כזה:

yad2.co.il/s/c/9zr5yk

לא חסכוני כמו רנו דיזל ( אבל חסכוני יחסית למשפחתי אוטומטי 1.6 ). לא גבוה כמו ג'יפ ( אבל יותר גבוה מרכב פרטי ), כן אמין, לא יקר לתחזוקה ולא צונח במחירון.

יכול להיות שההחלטה להיפרד מרנו היא אמוציונלית ולא רציונלית, ואפשר לתקן את מה שהתקלקל ולהמשיך לנסוע? כי מדובר ברכב מרווח, נוח וחסכוני מאוד. גם המכירה שלו כנראה תהיה הפסד כספי לא קטן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...