Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מYNET:

"בשלב מאוחר יותר, צפויים היפנים לחשוף גם גרסת קופה-קבריולה, ייתכן כזו שתציע מידות גדולות יותר מהמיאטה בעלת גג הבד שנחשפה כעת לקראת הצגתה בז'נבה."

אבל אולי זה באמת לא מדוייק. בכל מקרה מיאטה אמיתית צריכה להיות עם גג רך, וקלה, גג קשיח יוסיף לה עוד ק"מ מרובים ומיותרים.

גיא

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המצב של סמל"ת הוא דוגמא קלאסית של חברה עם מוצרים מעולים בעלי מוניטין, ועם המון פוטנציאל אשר קורסת (נקוה שלא, אבל המצב שלהם לא מזהיר) עקב מספר טעויות וקבלת החלטות שגויות!

היום המצב כ"כ שברירי שהם נכנסו לקיפאון מחשבתי ומפחדים לקחת החלטות שיווקיות אמיצות (בעיה ידועה ומוכרת למי שלמד כלכלה ומנהל עסקים בחייו) ופשוט מנסים לשרוד, עד יעבור זעם.

הבעיה היא שללא החלטות אמיצות וכואבות, לא תהיה להם תקומה.

איפה הברקטה? רכב זה יתן להם חשיפה אדירה בכל מגזיני הרכב ויכניס אותם בחזרה לשיחת היום.

איפה הסטילו על כל קשת דגמיו? כנראה נשאר באיטליה כי סמל"ת מעדיפים למכור קאיה.

איפה הסטילו "שומכר" עם ה 170 כ"ס? למה לא להביא אותה לארץ ובטקס ההשקה להביא את שומכר עצמו למסיבת עיתונאים נוצצת ומיוחצנת?

איפה האלבאה והפליו? ובכלל עוד לא נגעתי באלפא....

בקיצור, או שיגיע לשם איזה מנכ"ל חדש ויעשה שם סדר עולמי חדש, או שקבוצת הרכב תימכר למשקיעים שירעננו את המותג.

ככה, זה לא יכול להמשך.

אם מישהוא מעוניין לדעת איזה רכב אני הכי רוצה שהם יביאו אז תחזיקו חזק כי זה הולך להיות מביך...

פונטו JTD. היה לי את האוטו הזה למשך שבוע בצרפת ונהניתי מכל רגע. אם הןא היה מגיע לפה מחר (אעפ"י שהוא כבר נקרא אחרת אם אני לא טועה), אני הראשון בתור לקנות אוטו!

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב, הסטילו לא מיובאת מהסיבה הפשוטה שאין לה גיר אוטומטי.

הפאליו והאלביאה מכוניות מיושנות והן לא מיובאות כי סמל"ת לא

קיבלה עליהן מחיר אטרקטיבי מספיק עבור ההרפתקה.

ברקטה? סטילו "שומאכר"? סך עלויות הייבוא וההשקה שלהן (תקינה, מערך חלפים שלם,

הוצאות פרסום למיניהן) יעלו על סך ההכנסות מהמכירות.

השם והמוניטין של פיאט בארץ ככל הנראה הגיעו לשפל בלתי הפיך. אתה רק צריך לעבור בין

אנשים (מחוץ לפורום, בחיים המוטוריים האמיתיים בארץ הזו) ולשאול מה דעתם על פיאט בכלל

ואחת ספורטיבית בפרט.

המיאטה היא סיפור הצלחה בגלל הגרסא האוטומטית והמוניטין של היצרן והיבואן.

הברקטה והסטילו הספורטיבית מועדות לכשלון עקב מוצאן וחסרונו של גיר מתאים לשוק.

עצוב אך זה מה יש.

דניאל

MCS 2008

פורסם

ואם אני מעונין בסחיפת כוח בשני או שלישי , מה אז? הילוך ראשון לא בדיוק מייצר ריגושים.

צריך יותר כוח ומומנט השאלה כמה? ל.

.I'm a blocked user

פורסם

ואם אני מעונין בסחיפת כוח בשני או שלישי , מה אז? הילוך ראשון לא בדיוק מייצר ריגושים.

ואם אני רוצה סחיפת כוח בשישי :?:

אני בטוח שנהג מיומן יוכל לעשות סחיפות כוח גם בשלישי אם ההיגוי הנכן והכל אבל תחשוב על העובדה ששלישי במיאטה הינו מ90 ומעלה, אני לא ממש רוצה שתהיה לי סחיפת כוח במאה קמ"ש ... אפילו על מגרש זה נראה לי מפחיד ומסוכן מדי ...

בהילוך שני אפשר מניסיון וזה מספק מספיק אדרנלין.

פורסם

שים טורבו.

סחיפות בשלישי לפי דרישה וברביעי אם החלק שמשדר פחד במוח נמצא בחופש :wink: ... בל נשכח שמכונית עם בסיס גלגלים קצרצר כמו המיאטה היא לא בדיוק הרכב מספר אחד לתעלולי דריפטינג, אפשרי, אבל ממש לא ההעדפה הראשונה שלי לנושא... יצא לי להחליק את המיאטה שלי בכל מיני מהירויות שאבא שלי יעדיף שלא לדעת תוך כדי נהיגת מסלול, הרכב משדר פאניקה ברמה בינונית בהחלקות במהירויות גבוהות.

מוטי.

פורסם
השם והמוניטין של פיאט בארץ ככל הנראה הגיעו לשפל בלתי הפיך. אתה רק צריך לעבור ביןאנשים (מחוץ לפורום, בחיים המוטוריים האמיתיים בארץ הזו) ולשאול מה דעתם על פיאט בכלל ואחת ספורטיבית בפרט.עצוב אך זה מה יש.דניאל
לא הבנתי, אתה חולק אלי או מסכים? כי זה מה שאמרתי...

הסטילו שומכר והברקטה לא יהיו לעולם מאני-מייקר אבל הן אלה שיהפכו את פיאט לשיחת היום וכך ה"שם והמוניטין יצאו מהשפל" ויתחילו למכור מכוניות נוספות.

בברכה,יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שים טורבו.

סחיפות בשלישי לפי דרישה וברביעי אם החלק שמשדר פחד במוח נמצא בחופש :wink: ... בל נשכח שמכונית עם בסיס גלגלים קצרצר כמו המיאטה היא לא בדיוק הרכב מספר אחד לתעלולי דריפטינג, אפשרי, אבל ממש לא ההעדפה הראשונה שלי לנושא... יצא לי להחליק את המיאטה שלי בכל מיני מהירויות שאבא שלי יעדיף שלא לדעת תוך כדי נהיגת מסלול, הרכב משדר פאניקה ברמה בינונית בהחלקות במהירויות גבוהות.

מוטי.

הרכב או אתה?

.I'm a blocked user

פורסם

אני משדר פאניקה ברמה בינונית במהירויות אם זה קורה על כביש רטוב... קרו לי כבר כל מיני מקרים מעניינים עם המיאטה שהגעתי ממש ממש קרוב להתרסק - יום אחד במסלול ב-Thunderhill איבדתי את הבלמים בקצה הישורת לפני הכניסה לפנייה מספר 1, המהירות הייתה טיפה מעל 200 קמ"ש... סחטתי את מה שנשאר מהם והורדתי לרביעי מה שאוטומטית שלח את הזנב הצידה.. עם היגוי הפוך וגז ברפרוף איכשהו שרדתי את זה בלי להתהפך עשרים פעם למרות שחול שבצד היה קרוב מאוד (ירידה לחול בנסיעה הצידה = אוטו על הגג)... זה היה די מפחיד.... הייתה גם אותה הפעם שנכנסתי לפנייה עיוורת במסלול ב-Buttonwillow הילוך רביעי והגז ברצפה, משהו כמו 160-165 קמ"ש ופתאום אני מגלה שהרכב לפני רוקן את כל המים הירוקים שלו בפנייה (צינור מפוצץ), זה היה די לא מצחיק לסוע לגמרי הצידה ולראות את הבוץ בשוליים מתקרב בלי שום שליטה... איכשהו עם תיקונים קלים מאוד בהגה וגז קבוע האוטו התיישר לפני שאני הופך אותו לגוש מתכת בלתי מזוהה... היו עוד כ"כ הרבה מקרים של "עוד שנייה וזה היה הופך למשהו מכוער במיוחד" שאין לזה סוף... זה חלק מהמשחק שצריך להיות מודע לו ולעשות מה שאפשר למען הבטיחות שלך עם כמה שפחות פשרות בדרך למרות שאין מה לעשות וחייבים לעשות פשרות לפעמים.

הפעמים היחידות שבאמת הצליחו להבהיל אותי היו אילו שבהן לי אין פשוט שום שליטה על מה שקורה, בעיקר אם המקרה קרה במהירות גבוהה (150-160 ומעלה), עוד לא קרה המקרה שמשהו הבהיל אותי לרמה שאני לא אחזור למסלול תוך כמה דקות המידה וטרחתי לרדת ממנו (בד"כ כדי לבדוק אופציה של כשל טכני אם לא מדובר בטעות נהיגה בבירור).

מוטי.

פורסם
עם כל הכבוד, עוד אוטו שהמנוע מחובר בו לגלגלים הלא נכונים.

אפשר להגיד את זה על הרבה מכוניות שההנעה האחורית היתה עושה להם טוב.

אהבתי את המשפט. נכתב בפנקס.

• תוכן חדש...