Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לא סוד שיש נטייה לחפף בפילטריי אוויר (כולל אני:-P) ובד"כ לוקחים את החלק הספציפי הזה חליפי פשוט שמוכרים בכל חנות... בגדול, מעולם לא נתקלתי בבעיות עם פילטר אוויר סיני, אבל כן עלתה בי התהייה עד כמה יורגש מבחינת סחיבת מנוע וצריכת דלק פילטר אוויר זול פשוט שנמכר ב30 ש"ח מול מקורי?

שבת שלום.

פורסם

הרבה פעמים אני נתקל בפילטרים סינים שלא יושבים כמו שצריך בבית הפילטר. לאבא שלי הלך הטורבו בפלואנס שלו בזמנו בגלל שהפילטר לא יצר אטימה כמו שצריך.

רוב הסיכויים שגם איכות נייר הסינון על הפנים.

מומלץ להשקיע במקורי או חליפי איכותי. אבי חלפים למשל מחזיק MANN, KNECHT, ועוד. אני למשל השגתי אצלו פילטר אוויר של MANN לאימפרזה דור ראשון של זוגתי.

ככה שגם אם הרכב שלך וותיק, לא כדאי להזניח אותו בקטע הזה.

בכל מקרה המתן לחבר הפורום יאני, שהוא מומחה לענייני פילטרים.

Stay Dirty

פורסם

אתה הראשון שמגיב לי ? אני לא עומד בהתרגשות, יא מלך.:-P

בגדול השאלה שלי היא יותר לכיוון הצריכת דלק והביצועי מנוע ופחות לאורך חיים שמן הסתם מובן.

זאת אומרת, סע עם הרכב כמה ימים עם פילטר אוויר וסיני ואחר כך סע כמה ימים למקורי, אם יורגש ההבדל ברעש, בסחיבה ובצריכת דלק.

פורסם

לא יהיה הבדל מורגש בצריכת דלק ובסחיבה.

בלי קשר, אל תרכיב באוטו שום סחורה סינית זולה. התאמה שלה לדרישות היצרן לא ברורה, אף אחד לא באמת בדק את זה.

ברוב המקרים אפשר בפער מחיר קטן לרכוש חלק מקורי או OEM.

אני למשל כשקונה אוטו משומש, משתדל להתמקד רק במכוניות שטופלו במוסכים מורשים.

ולא בגגל שבמוסכים מורשים רמת הטיפול גבהה יותר אלא רק בגלל דבר אחד: אוטו שטופל במורשה, 99% שטופל בחלקים מקוריים.

זה בלבד מבחינתי מספיק חשוב כדי לחפש רק מכוניות כאלה.

פורסם

תודה, בוקי. יש מצב שאני אקנה את המקורי (כביכול, רק קצת פחות מ100 שקל לפי האתר של טויוטה) ואנסה לראות מה קורה בטווח הארוך מבחינת רעש\סחיבה\סל"ד אולי.

אגב, המסנן הנוכחי הוא תוצרת IP. בניגוד לעבר, לא נמכר לי פילטר עם קופסה לבנה ללא כתוביות.

פורסם

חיפוש. טחנו את זה עד דק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...