Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי יש להם קריאות יותר חשובות מהקריאה שלך (לפחות כך אני משער).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כי יש להם קריאות יותר חשובות מהקריאה שלך (לפחות כך אני משער).

גם אני משער כך,

וזה למרות שאני גר 200 מטר מז'בוטינסקי ובזמן הזה ראיתי הרבה ניידות סורקות נתצי''ם כדי לתת דוחות,

ואני הדגשתי למוקדן שהעסק שם היה חם מאוד, באמת.

אבל מי אני שאתערב למשטרה בסדרי העדיפויות שלה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אם העניין באמת התחיל "להתלהט" לכיוונים לא נעימים, זו באמת בעיה שהם באו אחרי 6 שעות. מקווה שהכל בסדר כך או כך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כולם מתעסקים בגיר אם כן קרה או לא קרה לא משהו ולאף אחד לא מזיז שבן אדם זר נכנס לאוטו של הבחור ועשה בו כרצונו? שוטר עם מוטיבציה יכול לתפור לו על זה כמה וכמה אישומים החל משימוש ברכב ללא רשות (שבל"ר) וכלה בפריצה. על חוצפה שכזאת אסור לעבור בשתיקה.

פורסם

נקודה זו מציקה לפות''ש,

אבל הוא יודע שבעניין הזה לדבר ללמפה יעזור יותר.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...