Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב טוב יחסית ב20 אלף, אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים כבר במשך שבועים אני מסתובב במגרשי מכוניות בחיפוש אחר רכב, אך עדיין לא מצאתי כלום ואני משתגע אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא 18000-20000 ש"ח עם העדפה לידני מקסימום יד שלישית לא ישן יותר משנת 92 החברה לא משנה, בחייאת חבר'ה תעזרו. תודה מראש.

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

אם אתה רוצה רק אמינות אז תלך על משהו סיני או יפני כמו טויוטה מהשנה הראשונה או דיהטסו שרייד שניהם נהנות מאמינות גבוהה כמו רוב היפניות.

אם אתה רוצה להתפשר קצת אז יש לך סיאט איביזה 97-96 שתתאים למחיר גם יש לה אמינות יחסית של פלסווגן וגם היא יותר יפה נוחה ומהנה מהיפניות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

ניסן סאני לא כל כך בראש שלי אבל אני יודע שאפלאוז סוחבת משהו טוב לחבר שלי יש ידני 1600 שנת 96 הוא סגר איתה 185 בכביש החוף ב4100 סל"ד בלי רעש ממש טוב. אבל המחירון שלה הוא 23 וממש אין לי גרוש מעל ל20 אלף. אמפרזה ב-20 אלף איזו שנה?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

ואללה יש לי גם בעיה הסתובבתי בכמה בכמה וכמה מגרשים ופשוט אין סאני למרות שהיא דווקא בסדר היה אחד בבאר שבע אבל אני מפרדס חנה אז זה סיפור... מישהו אולי מכיר מישהו שמוכר משהו בהתאם לבקשה שלי?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם
ניסן סאני לא כל כך בראש שלי אבל אני יודע שאפלאוז סוחבת משהו טוב לחבר שלי יש ידני 1600 שנת 96 הוא סגר איתה 185 בכביש החוף ב4100 סל"ד בלי רעש ממש טוב. אבל המחירון שלה הוא 23 וממש אין לי גרוש מעל ל20 אלף. אמפרזה ב-20 אלף איזו שנה?

מוזר וי אר 6 ב185 די הרבה מעל 4100 סל"ד מוזר לא???:shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אם אתה רוצה רק אמינות אז תלך על משהו סיני או יפני כמו טויוטה מהשנה הראשונה .

אילו מכוניות בדיוק מתוצרת סין??:shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
מוזר וי אר 6 ב185 די הרבה מעל 4100 סל"ד מוזר לא???:shock:
שתי שאלות כמה הילוכים יש לגולף? מה המהירות המקסימלית שלה?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

אנשים, אם אתם לא מבינים עדיף שלא תמליצו

פיג'ו 309 זה רכב יחסית טוב ב2000-3000 שקל

משהו טוב עד 20 אלף?

אם אתה רוצה להתפשר קצת על אמינות, אתה יכול לקבל סקסו 97-98 1400 ידנית (או בראבו המלצה טובה)

אם אתה רוצה קופסה אמינה : סובארו DL וחברותיה היפניות (כגון ניסאן סאני ,דיהטסו שרייד וכו')

אפשר גם לקנות גולף מתחילת שנות ה90.

עוד אופציה פיאסטה 95-96 ככה...

והאופציה הטובה ביותר : תעשה חיפוש, כל יומיים נכנס לפה מישהו ורוצה רכב ב20 אלף ש"ח...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה מעוניין במישפחתית(פחות או יותר)חפש יפנית מאמצע שנות ה 90 ידנית.הניסן סאני היא מכונית זריזה מאד בגירסה הידנית שלה,כך גם הסופר לאנסר והאפלאוז המוזרקת.הם יכנסו די בקלות לתקציבך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה חבר'ה... אני אשמח עם במקרה תראו מספר טלפון או פרטים תרשמו ותעבירו לי אותם... אני מאוד מודה

עדיין כאן ועדיין שולט

• תוכן חדש...