Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, לא ידעתי ממש היכן מתאים לפתוח את האשכול, אם אחד המנהלים מוצא לנכון להעביר לפורום אחר, אז בכיף.

למי שכבר יודע, ולגם למי שעוד לא:

אני בחיפושים אחר פיג'ו 106 XSI.

כשאני אקנה את הרכב, אני שוקל להחליף את כסא הנהג בבאקט.

עכשיו, ראיתי שיש באקטים שבהם הרתמות מעוגנות מתחת לספסל האחורי, דבר אשר משבית את השימוש בספסל, פה בעצם השאלה שלי:

אני יודע שיש רתמות 2 נקודות, ורתמות 3 נקודות, האם ההבדל בינהם הוא בצורת העגינה ?

זתומרת, רתמת 2 נקודות לא מתעגנת אל הספסל האחורי ?

רתמת 3 נקודות כן מתעגנת אל הספסל האחורי ?

תודה לכל העוזרים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה שאתה צריך לרכוש זה רתמה עם אופציה לניתוק, היא עדיין תגיע מהמושב האחורי, אבל אפשר כאשר מישהו ירצה לשוות שם תנתק את זה, החיבור הוא כמו הקליפס שתופס את החגורה הרגילה שיש בכל רכב, ואז הנוסע פשוט יושב על החגורה ששוכבת על המושב, מה שלא יפריע לו לשבת. אם לא יהיה ניתוק אז החגורה תמיד תהיה מתוחה יותר כלפי מעלה ואז אין אפשרות לשבת (כל עוד זה באקט, אם זה כסא רגיל אפשר פשוט להפיל אותה הצידה.

כדאי לך גם להריץ חיפוש על המילה באקט, תמצא הרבה מידע.

גיא

פורסם

אני בחיים לא שמעתי על ריתמה בעלת 2 נקודות עיגון ...

כל הרתמות מתעגנות גם מאחורה , והאופציה היחידה היא לקנות רתמה מתנתקת.

שים לב אבל שאם אתה רוצה באקט ב106 ... להכנס מאחורה תהיה בעיה גדולה גם ככה , ה3 דלתות , לא מותירות לך יותר מדי מרחב , גם עם מסילות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו שלום, דיברתי איתך רבות בנושא, וכנראה שאמשיך לדבר עד שיהיה ביצוע.

ככל הנראה אני הולך לעשות מה שעופר עשה ולשים רק באקט לנהג, זאת עקב כך שיש לי חברים גדולים ברוחבם, ואני עדיין צריך להסיע אותם איתי כשיוצאים לפעמים, חוצמזה, הסטייל של הידידות שלי זה מהמפונקות, שלא יאהבו כ"כ את הבאקטים...

אז תמיד יש את צד ימין להכנס דרכו.

פורסם

לא מכיר או שמעתי על ריתמה עם שתי נקודות עיגון, אני מכיר 3,4,5, נקודות עיגון.

שתי נקודות עיגון זה משני הצדדים שלך אז מה בא מאחורה? המינימום זה 3.

בקשר ל 3 - אתה יכול לקנות את אלה שמתחברות לנקודת העיגון העליונה של החגורה האחורית, מה שמאוד בעייתי אם אתה מתכנן להסיע אנשים מאחור( אפילו אם זה אלא שיש להן את המחבר המהיר,הנוסע מאחוריך יאלץ לנסוע עם החגורה שלך באוזן), אתה יכול לקנות את אלה שמתחברות על הריצפה מאחורי הכסא, אבל אז אין שום אפשרות להרים את הכסא.

מה שלא תבחר לעשות, תשאיר גם את החגורות המקוריות כי שוטרים ובוחני רישוי לא אוהבים את הרתמות.

בברכה,יניב.

עוד עצה קטנה, ברשותך. אם אתה שם באוטו באקט ורתמות, תוודה שיש לך רדיו דיסק עם שלט, כי אין לך שום אפשרות לשלוח יד ולהגיע אליו icon_biggrin.gif בברכה,יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רדיו דיסק עם שלט יש כבר.

עכשיו עוד שאלה, קצת בנושא הכסף:

באקט, ב-1500 אפשר למצוא אחד חדש ואיכותי עם רתמה ?

• תוכן חדש...