Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי לא מזמן מנסיעת מבחן של רכישה פונטיציאלית של הרכב המשומש הנ"ל.

בנסיעה איטית וגם מהירה הרכב משתהה בהאצה ובקבלת כוח.

באופן כללי בעברת הילוכים 2,3,4 (בערך במהירויות 20-80 ממה שראיתי) יש קפיצות כאילו הגיר הוא ידני והקלאצ' "קופץ" ע"י נהג לא מיומן.

בנוסף לכך נראה כאילו ההילוך נכנס למין בור כזה ולא ברור מה קורה, בסה"כ נסיעה בכלל לא חלקה ונעימה ואני מרגיש שאני לא צריך בדיקה במוסך כדי להבין שיש משהו לא בסדר עם הגיר.

מה אתם אומרים?

פורסם

כמה קילומטרז הרכב עבר?

השהיות יש מידיי פעם ברכבים מודרניים עם טורבו קטן - אבל קפיצות ומכות זה פחות נפוץ, איך ההיסטוריית טיפולים? יוצאת ליסינג?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
כמה קילומטרז הרכב עבר?

השהיות יש מידיי פעם ברכבים מודרניים עם טורבו קטן - אבל קפיצות ומכות זה פחות נפוץ, איך ההיסטוריית טיפולים? יוצאת ליסינג?

בסביבות ה100 אלף, היסטוריית טיפולים לא מראה משהו יוצא דופן חוץ מהחלפת שמנים, רפידות ומצבר, יד ראשונה פרטית.

פורסם

זה אמנם שייך לפורום הטכני ובכל זאת, כדאי להתחיל מהחלפה חלקית של שמן הגיר ומסנן חיצוני אם קיים ולבדוק אם יש שינוי בהתנהגות הגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...