Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך למצוא מקום שעושה שימוש במכשיר הבא: hunter gsp9700

להבנתי, יש אצל מוריס בצומת בית עובד (נס ציונה) והבנתי שהמחיר כ 400 שקלים, לא יודע האם זה מקובל או לא או האם זה אמור לעלות חצי, לא ניסיתי למרות שגם אני מעוניין לעשות.

 

הינה חיפוש בגוגל, תתחיל משם:

 

https://www.google.co.il/search?q=hunter+gsp9700&oq=hunter&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0l3.3477j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=hunter+gsp9700+%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95%D7%9F+%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D

פורסם

למה אתה קורא "איזון דינמי"? איזון ע"ג הרכב או מכונה שמדמה לחץ של כביש?

אם השני, אזי המכונה שהוזכרה אכן עושה את העבודה. יש אותה לצמיגי זיתוני בחולון. תתקשר ותתאם עם תומר מתי להגיע; ביצע לי איזון כזה.

 

בברכה, __יהבי:

פורסם

כמה זה עולה? חבר'ה זה לא בעיה לרשום מחירים כן... גם אני למשל מתעניין אבל בבקשה, תרשמו מחירים, זה בסה"כ שירות לכולם ואין כאן משהו סודי.

במידה ולקח ממך 200 נדע שזה המחיר הכללי אם ידרוש 300 כן.

×
×
  • תוכן חדש...