Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

מחפש המלצה למסעדה באיזור תל מונד, לאירוע חברה (בערך 20+ אנשים),

ארוחת צהריים בסביבות 150 שקל לראש כך שתקציב כנראה לא יהווה בעיה,

מה שכנראה כן יהווה בעיה - אחד שומר כשרות ואחת טבעונית.

הטבעונית מוכנה לאכול במקום שמגיש בשר, כל עוד יש אלטרנטיבה טבעונית וכל עוד לא רואים \ מריחים את המטבח.

אה, וחשוב שיהיה טעים.

הגזמתי עם הדרישות המנוגדות? :-P

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה, אבל הכוונה שלי למקום יותר מיוחד ממה שאוכלים כל יום צהריים.

לשם אינדיקציה- פעם שעברה לפני הדתי והטבעונית אכלנו באלבמה.

אפשר למתוח את גבולות הגזרה, רעננה בדרום נתניה במערב וכולי.

פורסם

נסה את המעשנה ביינוב. שמעתי שהיא אחלה, לא הייתי. אם מחירים כמו אלבמה אמור לעבוד חכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תל יצחק קיטשן אנד גארדן. מסעדה חדשה, עסקיות הטווח שציינת, אוכל טעים, גן ענק, או ישיבה בפנים. וחניה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תל יצחק קיטשן אנד גארדן. מסעדה חדשה, עסקיות הטווח שציינת, אוכל טעים, גן ענק, או ישיבה בפנים. וחניה.

לא כשר.

נסה את המעשנה ביינוב. שמעתי שהיא אחלה, לא הייתי. אם מחירים כמו אלבמה אמור לעבוד חכם.

אם אני אקח את הטבעונית למקום שנקרא "המעשנה" אני אחזור סביב שיפוד.

פורסם

אהה נכון, לא שמתי.

טוב אז נשארנו עם האופציה של מסעדת חדי קרן ורודים על ענני מרשמלו. זה 4 דקות נסיעה מארץ לעולם לא.

סורי שאני לא יכול לעזור יותר. באמת לא מצליח לחשוב על משהו גם כשר, גם עם אופציה טבעונית, גם באזור שציינת וגם ראוי להיקא מסעדה טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, טוב, כמו שחשבתי.

תודה בכל אופן לכל מי שהגיב :-D

פורסם

תראה, סה תקציב לא קטן. אולי אפשר להתארגן על שף/קייטרינג שיבשלו לכם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תראה, סה תקציב לא קטן. אולי אפשר להתארגן על שף/קייטרינג שיבשלו לכם.

האמת שחשבתי על זה, אבל כרגע אין אפילו מטבח בשביל זה....

מישהו מכיר ואכל במקומות האלו בנתניה?

לג'נד

קיטשן ביסטרו בר

פורסם

אהה נזכרתי. יש מסעדה בשרית כשרה בפולג. מול טיב טעם/איקאה. אכלתי שם ואני חייב להודות שיחסית לבשר כשר ההמבורגר היה טעים. אולי יש להם גם אופציות טבעויות שוה בדיקה. רק שכחתי את השם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ מחזיר אותך לקרוא את ההודעה הראשונה שוב-

אלבמה הבחירה הראשונה אלמלא דתי + טבעונית לוחמנית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסוף נבחרה המסעדה ביסטרו 56 בהרצליה, היינו צריכים למתוח את הגבול הגאוגרפי קצת וגם לא יודע למה המסעדה הזו מפרסמת את עצמה כvegan friendly, התפריט שלה נראה כמו תפריט סטנדרטי, אחזור לדווח.

תודה לכל מי שניסה לעזור!

• תוכן חדש...