Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם.

אגב, היו בעבר הלא מאוד רחוק 2-3 שרשורים עם המלצות ל-"סל תינוקות" מומלץ והיכן כדאי לרכוש כל דבר.

לא מצליח לאתר, אולי מישהו שמר לינק?

תודה,

פורסם

אני דווקא חולק על מרבית ההמלצות.

אני קניתי בייבי ג'וגר סיטי סלקט משומשת, אפשר לומר שאנחנו מרוצים ממנה מאוד.

המשקל הוא נקודת התורפה, אבל לא מצאתי שילוב אחר טוב יותר.

הוויתור על אמבטיות, לי אישית נראה לא פחות מהזוי (איפה כולכם השכבתם אותם לישון כשהייתם מחוץ לבית?).

נקודה חשובה נוספת- העגלה ברוחב סטנדרטי ונכנסת כמעט לכל מקום (דלתות צרות/מסדרונות/מעליות וכ'ו), כל עגלות ה-SBS מוגבלות מאוד מהבחינה הזו.

היום הילדים כבר בטיולונים ואנחנו עדיין משתמשים בה.

יש לנו פיג'ו 307, העגלה נכנסת בקלות (שוב למעט המשקל) עם מעט מקום נוסף. ממליץ לחשוב על סטיישן.

בהצלחה ואל תשכחו להנות

פורסם

היי,

יש לנו רכב ליסינג אחד שהוא גדול (אוקטביה) יוחלף אוטוטו באוקטביה נוספת או אולי באיזה ג'יפון. נראה בהמשך.

הרכב השני הוא פאביה, כנראה לא יוחלף כרגע.

היו מקרים בהם אשתך היתה צריכה לקחת את התאומים לבד ברכב? לשים ילד אחד ברכב, לשים ילד שני ברכב לפרק אמבטיות ולתחוב אותן ברכב היכנשהו ולהכניס את העגלה הכבדה? היא התסדרה לבד בלי להטיל קללת וודו על ראשך?

פורסם
תודה לכולם.

אגב, היו בעבר הלא מאוד רחוק 2-3 שרשורים עם המלצות ל-"סל תינוקות" מומלץ והיכן כדאי לרכוש כל דבר.

לא מצליח לאתר, אולי מישהו שמר לינק?

תודה,

מן הסתם יש שפע של רשימות באינטרנט. כרגיל, חלק מהמוצרים מיותרים, ואחרים אפשר לקנות לפי הצורך ולא צריך לאגור מראש.

ריהוט ופריטים בלתי מתכלים, כאמור, נסה להשיג או לקנות יד 2.

לגבי השאר, יש רשתות זולות כגון מוצצים, תוכל להצטייד שם ברוב מה שצריך.

בגדים אני ממליץ בחום להזמין מ-next.com, את כל הבגדים עד גיל שנה הזמנתי משם.

בקבוקים אני ממליץ לקנות לא פחות מעשרה! כך שלא תצטרכו לשטוף בקבוקים באמצע הלילה.

חזיר דיזל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

בסוף הוחלט על הבייבי ג'וגר סיטי מיני הכפולה.

בינתיים נרכשו זוג אמבטיות במצב כמעט חדש ביד שנייה בקצת יותר משליש מחיר של חדשות.

עכשיו תרים ביד-2 גם אחרי עגלה במצב טוב.

למרבה הבאסה לפני שבועיים מכרו עגלה כזו באמאזון ב- 1,750 ש"ח עד הבית. חבל שלא ראיתי.

פורסם (נערך)

3 דברים שתפסו לי את העין בדיון הזה, וברשותכם אתייחס אליהם-

1- אני הייתי לוקח את הפאביה (בכל זאת, פאביה :wink:) ומשאיר לאשתי את האוקטביה בעלת תא המטען הנוח מאוד להעמסת עגלת תאומים.

2- לא קל (או כלל לא אפשרי) למצוא כיסא בטיחות שמתאים מDay 1. אנחנו ניסינו לשים את הגדולה בברייטקס שמוגדר מ2.3 קילו ומעלה כשהייתה בת שבועיים, והיא טבעה בו. לקחנו בהשאלה סלקל ובחצי שנה עברנו לכיסא.

3- מי שכתב שבחודשים הראשונים כמעט ולא יוצאים מהבית, זה מאוד אינדיבידואלי, ותחשוב שכמה זה מחרפן לשבת כל היום בבית. עדיף שהאישה תצא כמה שיותר , תיפגש עם כמה שיותר חברות (היום יש כל מיני קבוצות בפייסבוק של אימהות עם תאריך לידה דומה), תתאוורר כמה שיותר ושלא תפחד להסתובב עם הילדים בחוץ.

שיהיה במזל ובהצלחה. לי נולד #2 לפני 4 שבועות וזה כיף לחזור לזה, ממש כמו לעשות טירונות פעם שנייה :-P

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היי,

תודה.

1. לצערי זו לא אופציה. יסתכלו על זה בעין עקומה במקום העבודה. עדיף להחליף לה את הרכב אם היא רוצה. זה גם לא שקשה להעיף את הפאביה ולקנות חדשה - היא מרוצה ממנה מאוד ולא מתלהבת להוציא 50-100 אלף ש"ח סתם.

2. אני מניח שבמקרה הצורך אפשר לשכור/ללוות זוג סלקלים כדי לעבור את החודש הראשון עד שיגדלו מעט.

3. תלוי בה בעיקר, אני גם בעד שתצא ברגע שתתאושש ולא תקבר בבית. אני הייתי מתחרפן.

פורסם

2- לא קל (או כלל לא אפשרי) למצוא כיסא בטיחות שמתאים מDay 1. אנחנו ניסינו לשים את הגדולה בברייטקס שמוגדר מ2.3 קילו ומעלה כשהייתה בת שבועיים, והיא טבעה בו.

השתמשתם ב-infant insert?

חזיר דיזל

פורסם

שביט - אני כתבתי שכמעט ולא יוצאים מהבית, ייתכן והגזמתי, כמובן שזה אינדיבדואלי.

אך אתה (אני מניח) מסתכל על זה מנק' מבט של יחיד, כשמדובר בתאומים פתאום הכל נהיה קשה יותר (ועד שאין לך תאומים, אתה לא מבין את זה), אתה עייף הרבה יותר (כי אין חלוקת זמן, שני ההורים צריכים להיות זמינים להאכלות (כל 3 שעות בהתחלה), לבכי שהאחד מתחיל השני מתעורר ומתחיל גם) ועוד..

השימוש בביטוי "תקבר בבית" הוא מוגזם, תקבלו הרבה אורחים, ההורים/משפחה בטח ישרצו אצלכם בהתחלה .. בקיצור תהיה הרבה תעסוקה.

פורסם

מיני ג'וגר מצוינת. ולא צריך אמבטיות חבל על הכסף.

אפשר להתקין במשענת הגב משענת קשיחה.

מתקפלת בנוחות, עגלה הכי שימושית שיש.

פורסם
השתמשתם ב-infant insert?

לא. ברייטקס בולווארד, לא זוכר איזה בדיוק

אתה (אני מניח) מסתכל על זה מנק' מבט של יחיד, כשמדובר בתאומים פתאום הכל נהיה קשה יותר

צודק. אני בטוח ששניים זה הרבה יותר מורכב. באופן כללי, וגם ספציפית לתאומים, מן הסתם השאיפה היא שהאם תצליח לצאת עם הקטנטנים ולא להשתגע בבית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ברור שהיא תצליח, אני פשוט אומר שאין ממש מוטיבציה/צורך/you name it בהתחלה, עד שמתרגלים, לומדים, והכל מתחיל לזרום לוקח זמן והופה 2-3 חודשים עברו.

אשתי מגיל קטן כל הזמן יוצאת עם הילדים לבד (וכל הזמן מקבלת תמיהות "מה?? את עם שניים לבד?"), הכל תלוי ברצון ובאיזה סוג של אדם אתה.

אני רק יכול להגיד לשם השוואה, שיוצא שכל אחד מאיתנו לוקח אחד למקום אחר, וזה פשוט עולם אחר !

א. זמן איכות שלא מתחלק בין 2 ילדים או בין אמא ואבא זה מעולה

ב. הילדים כשהם לבד מתנהגים שונה לחלוטין מאשר כשהם ביחד, פתאום נופלת עליך ההבנה של "פ*ק, איזה קל זה אחד"

פורסם

^ אשכרה!!! אצלי כשהם יחד, זה שמשון ויובב.. אחד מתכנן, והשני מוציא לפועל.

אבל כשיש הפרדה אחד מהשני, מגלים ילד אחר.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

• תוכן חדש...