Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו אמין שיחזיק לי חמש שנים פחות או יותר , אין חשיבות לגודל תא המטען , אני נוסע בעיקר במרכז ויוצא לי בסביבות 12,000 ק"מ בשנה.

ראיתי שקיה יצאו עם פיקנטו חדשה . מה אתם אומרים? (פחות מעניין אותי מידות , סל"ד מונטים .... וכו)

פורסם

קיה פיקנטו החדשה מצוינת עבורך, מאובזרת יפה מאוד וגם אמורה להיות אמינה כמו הדור הקודם, אלא אם כן הביצועים חשובים לך , אז שברולט ספארק תתאים יותר.

פורסם

הפיקנטו אחלה רכב, סלון נעים מאוד, אחריות מורחבת, מנוע מספק ביצועים די טובים אם כי בסלד גבוהה ולכן החיסרון של הפיקנטו זו צריכת דלק. לטעמי היא גם נוקשה לעומת חלק מהמתחרות.

הייתי בודק את הספארק שלדעתי נוחה יותר, היא זריזה יותר וגם מאובזר טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי תנסה לבדוק באמת את הרכבי המיני הקטנים שנראה יתאימו לך בגלל שאת אמרת שלא מפריע לך תא מטען גם אם יהיה קטן ו-12 אלף ק"מ זה נסיעה רק לעבודה בערך תקן אותי אם אני טועה. תנסה לבדוק את הפיקנטו, ניסאן מיקרה או הספארק למרות שלדעתי הפיקנטו לוקחת בגלל שיש לה את המחיר הכי משתלם, אבזור עשיר ואת האחריות ל-7 שנים..

פורסם

לא שינו הרבה במנוע (לפחות בינתיים - גרסת 1.0 טורבו כבר קיימת בחו"ל עם תיבה ידנית בלבד), אבל כן מיקסמו את כל המעלות של הדור הקודם, שיפרו את האבזור והמחיר נשאר כשהיה ואיתו גם תקופת האחריות (7 שנים מלאות). בעיניי זאת אופציה טובה.

פורסם (נערך)

יונדאי i 10 גם היא נכנסת למשוואה. דגם ה 1250 סמק זול בכמעט 10 אלף שח מהפיקנטו המקבילה. לדעתי רכב המיני הכי גדול בקטגוריה מבחינת תחושה, מרווח באגז. נותן תחושה של אוטו גדול יותר. מבחינת צריכת דלק, די דומה לפיקנטו לדעתי - שתיהן לא חסכוניות מי יודע מה

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם
יונדאי i 10 גם היא נכנסת למשוואה. דגם ה 1250 סמק זול בכמעט 10 אלף שח מהפיקנטו המקבילה. לדעתי רכב המיני הכי גדול בקטגוריה מבחינת תחושה, מרווח באגז. נותן תחושה של אוטו גדול יותר. מבחינת צריכת דלק, די דומה לפיקנטו לדעתי - שתיהן לא חסכוניות מי יודע מה
אני נוסע בעיקר כמו שכתבתי קצת מעל 10000 אז צריכת הדלק פחות חשובה לי , בעיקר חשובה לי הבטיחות
פורסם

מציע לבדוק עוד דגמים לצורך השוואה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מדבר על לבדוק את הספארק למשל.

• תוכן חדש...