Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע למכירה את כל הציוד שברשותי עקב קניית רכב חדש שלדעתי לא אתקין בו את המערכת. הציוד שמור במצב מעולה ותקין לחלוטין.

1.מגבר בוסטון gt28 מפלצת הגברה שני ערוצים, מהסדרות הישנות והטובות של בוסטון ולא הזבל שמיוצר היום.

2. מגבר רוקפורד t20001bd מהסדרה הכי מוצלחת. אנדרייטד מגבר מפלצת מפיק ב2 אוהם יותר מ2300rms.

3. 4 מידבאסים של mlk165 הסדרה הכסופה. מידבאס מאוד חזק ונציל.

4. זוג טוויטרים ml280 טוויטר מדהים מפורט וצלול.

5.זוג סאבים dc lvl4 12במצב חדש דנדש כמעט ולא עבדו. יש לי תיבה כפולה וגם תיבות בודדות בשבילם פורטד ואטומה.

6. כבלים rca של מונסטר מהסדרה הגבוהה ביותר.3 זוגות.

7. יחידת ראש אלפיין ina w910r עם פרוססור אלפיין h701. דאבל דין סופר איכותי וביחד עם הפרוססור שולט ב4way אקטיבי.

8. זוג מידבאסים סופר היי אנד של genesis absolot. 7 אינץ' של מידבאס משובח.

9. זוג מידריינג'ים של אלפיין f1. גם כן סופר הייאנד, מיד מדהים.

יש עוד ציוד אעלה מאוחר יותר.

ניתן להשיג אותי בטלפון 0523685439 אסיף.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

עוד פריטים כמו שהבטחתי.

1.hu של אקליפס 7200 mk2. תקין לחלוטין מכשיר עם סאונד מדהים והמון פונקציות כיוון.

2. מידריינג הרץ היי אנרגי דגם hl70.

3.המון כבלים 0 גייג 4 גייג ודו גידי איכותי של אומגה, מפצלים ובתי פיוזים.

בטוח שיש עוד שאני לא זוכר ואפרסם בהמשך.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...