Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי מאזדה לנטיס זקנה שנת 2000 ולאחרונה התחילו קפיצות בסל"ד בעיקר בזמן עמידה ובמקרים מסויימים בזמן נסיעה שהתבטא בחוסר כוח של המנוע, בגלל שאני כבר מכיר בבעיה וקראתי קצת אז קניתי "כוהל" (כויל?) חדש והרכבתי במקום אחד הקיימים (אחד מהם החלפתי כבר לפני שנה), כעת נראה שהבעיה הסתדרה אך שמתי לב שבלוק המנוע "מזיע", אמנם אין טפטופים אך נראה כמו משהו לא טוב, אני לא יכול להגיד כמה זמן זה קיים והאם זה התחיל לפני או אחרי הבעיה שתיארתי למעלה.

בדיקה של נוזל קירור ושמן הראו שלא חסר אף אחד מהם (שמן אפילו נראה שיש יותר מדי, חוסר תשומת לב של המוסכניק), אני מצרף תמונות של המנוע על מנת להמחיש בצורה טובה יותר את הבעיה.

מישהו יכול להניח מה הבעיה? האם זה סימן שהלך ראש מנוע עקב התחממות?

במידת הצורך כנראה שלא אעשה שיפוץ עקב ערכו המועט של רכב זקן שכזה אך אני מעוניין לדעת אם יש טעם להמשיך לנסוע בו....

תודה מראש

unnamed (1).jpg

unnamed (2).jpg

unnamed.jpg

פורסם
כולה אטם מכסה שסתומים, 130+- למקורי לפני עבודה .

ממליץ להחליף מצתים על הדרך .

תודה רבה, אפשר לשאול איך הסקת את זה? בגלל שהרטיבות נובעת מחיבור המכסה?

האם אני יכול לעשות את ההחלפה בעצמי של האטם או שזה דורש ידע מקדים ויד מקצועית?

פורסם
תודה רבה, אפשר לשאול איך הסקת את זה? בגלל שהרטיבות נובעת מחיבור המכסה?

האם אני יכול לעשות את ההחלפה בעצמי של האטם או שזה דורש ידע מקדים ויד מקצועית?

בהחלט ניתן לבד, עם דגש על רגש בסגירת הברגים של המכסה .

רמת קושי הייתי מגדיר כ 3 מתוך 10 נניח .

• תוכן חדש...