Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, סליחה על הבורות, אבל האם זה חוקי לתת פעמיים דו"ח בטווח כל כך קצר?

אני בתמימותי חשבתי שכחול לבן אמור להיות חינם לתושבי העיר (או לתושבי השכונה לפחות?!).

עכשיו בדיעבד חבר אמר לי שאפשר לגשת לעיריה ולהוציא תו חניה דו שנתי.

השאלה שלי האם יש אפשרות לבטל את הדוחות? כי זה ממש הזוי ומעצבן, צבעו את כל האזור ליד הבית שלי בכחול לבן, איפה אני אמור לחנות את הרכב כשאני חוזר הביתה, בדירה שלי?

פורסם

שני הדו"חות ניתנו באותה הכתובת?

אם אתה זכאי לתו חנייה, ישנן עיריות שמבטלות את הדו"חות האחרונים במעמד הוצאת תו החנייה. במקרה כזה כדאי להזדרז ולגשת למחלקת החנייה בעיריה כמה שיותר מהר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
שני הדו"חות ניתנו באותה הכתובת?

אם אתה זכאי לתו חנייה, ישנן עיריות שמבטלות את הדו"חות האחרונים במעמד הוצאת תו החנייה. במקרה כזה כדאי להזדרז ולגשת למחלקת החנייה בעיריה כמה שיותר מהר.

כן. הרכב חנה שם מאתמול בערב ועכשיו במקרה הלכתי לרכב ו"נאלצתי" להזיז אותו למקום יותר בטוח...

הדו"ח הראשון היום ב 10:03 בבוקר והשני ב 14:05

פורסם

^^

דו"ח לא תקין השני כי מדובר בביצוע אותה עבירה.

בהקצנה יכול השוטר / פקח לכתוב דו"ח לעשות סיבוב סביב הרכב ולכתוב עוד דו"ח סיבוב ועוד דו"ח סיבוב ועוד דו"ח...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

דוח תקין מותר לכתוב בפרק זמו של שעתיים

לפי דברי יאשה בן אדם לא יכול להיתפס פעממים נוטסע במהירות מופרזת באוטו קטע כביש ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4525879,00.html

http://www.roadprotect.co.il/2016/03/29/%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%9C%D7%AA%D7%99-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%94-%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%94/

יש גרסאות לפה ולפה

עריכה אחרונה על ידי אריק
פורסם

יתכן שהדוח תקין.

במידה ובמקום יש מגבלה על משך הזמן המותר לחניה (במקרה המדובר, עד 4 שעות) - אז מותר לתת דוח נוסף כאשר חולף הזמן הנ"ל.

פורסם

חוק סדר הדין הפלילי סעיף 186

. בית המשפט רשאי להרשיע נאשם בשל כל אחת מן העבירות שאשמתו בהן נתגלתה מן העובדות שהוכחו לפניו, אך לא יענישנו יותר מפעם אחת בשל אותו מעשה.

הנהג לא הגיע לרכבו הזיזו וחזר לחנות בדיוק באותו מקום, שאז תוכל לאמר כי בוצעו מספר עבירות שאינן נכללות באותו מעשה.

כאן חנה וחזר אחרי מספר שעות.

לכן אין זה דומה לתפיסה על מהירות.

נוהלים פנימיים לא תמיד עומדים בלשון החוק.

אני העמדתי את הסוגיה לבחינה משפטית ובוטלו לי כל הדוחות האחרים.

רכב עמד למשך מספר ימים ללא תנועה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה צודק, אך חלקית.

כאשר זאת עבירה מתמשכת, ללא אפשרות ביטולה - אזי אין היתר לרשום יותר מדוח אחד (למשל נהיגה עם פנס שרוף ממקום א למקום ב, כאשר אין אפשרות להחליף פנס).

כאשר יש מגבלה חוקית על משך הזמן שמותר לחנות במקום מסוים (נניח X שעות) - אזי כל X שעות ישנה עבירה חדשה שניתן לתת בגינה דוח.

פורסם

ניתן לתת דו"ח אבל התשלום הוא רק על דו"ח אחד, כי מדובר באותו מעשה.

דמיין מצב בו אני מאושפז והרכב חונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דמיין מצב בו אני מאושפז והרכב חונה.

קרה - לחבר פורום לא מזמן. הדו"חות בוטלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פורסם

לפחות בעירית ת"א-יפו נהוג לבטל דוחות עם קבלת תג תושב

נסה את מזלך כפי שיעצו לך לפני

לא מדוייק,

בעיריית תל אביב מבטלים דוחות עד 60 יום אחורה מתאריך הוצאת התו.

סרג'יניו, אם אתה גר באיזור 1 בבת ים ששם יש אכיפה, מגיע לך תו חניה חינם, בנוסף פנה לעירייה ותתעקש שיבטלו את הדוחות.

Detailer.gif
פורסם

עכשיו הייתי בעירייה ואמרו לי לכתוב מכתב בקשה לביטול דו"חות. מישהו יכול להגיד לי איך לנסח את המכתב, או אפילו יותר טוב, להביא דוגמה של מכתב בסגנון הזה?

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

• תוכן חדש...