Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי סקודה פאביה 2011 עם מערכת הסקודה סווינג.

המערכת דיי בסדר בסך הכל אבל כן מפריע לי שכשאני מגביר את הווליום שירים מסוימים מאוד צורמים בעיקר בטונים הגבוהים.

חבר שלי אמר שלהוסיף מגבר יספיק לי בשביל לסדר את זה אבל רציתי להתייעץ גם אתכם.

האם אני צריך להחליף את כל הרכיבים או שמספיק כרגע רק להוסיף מגבר.

במידה וצריך רק מגבר איזה הייתם מציעים בתקציב של עד 1000 שח?

כן הייתי מעוניין לשדרג את המערכת ברכב אבל כרגע אין לי כסף לטובת זה.

אני כן מוכן לחכות קצת ולחסוך ולשדרג בהמשך אם זה מה שצריך.

בנוסף יש לי עוד שאלה.

כרגע אני שומע שירים דרך בלוטוס בעזרת אפליקציה של אפל מוזיק, האם שדרוג המערכת יעשה הבדל או שהמקור של האודיו (אפליקציה בטלפון) לא איכותי מספיק בשביל לשנות משהו לדוגמא אם ארצה להחליף את הHU למשהו איכותי יותר.

תודה לעוזרים.

פורסם

נתחיל במשהו יותר פשוט כדי לחסוך, באפליקציה של apple music אתה יכול להגדיר טיפה את התדרים של השמע דרך האקולייזר של האפליקציה, שחק עם התדרים עד שתגיע לצליל פחות צורם ויותר נעים, אם זה הסתדר - חסכת 1000 שקל (אלא אם אתה מעוניין בלי קשר לשדרג מערכת).

מגבר לא יעזור כי המטרה שלו היא להגביר את האות שמתקבל מהHU, אז אתה עדיין תשמע את אותו צליל צורם.

אילו סטים יש לך מקדימה ומאחורה? סטוקים מקוריים של הרכב?

אם אתה לא בעניין של מערכת "מפלצתית" אז הייתי במקומך חוסך עוד טיפה, מקדימה מחליף לקומפוננטים של Moral / Hertz / Focal ומוסיף מגבר 2 ערוצים כדי להגביר אותם, את האחוריים הייתי עוזב כרגע.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם (נערך)

ברכב כרגע יש מערכת סטוק של סקודה.

אני רוצה להשקיע עד 5k במערכת אבל בשביל סכום כזה אני אצטרך לחכות ולחסוך עוד קצת

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי PeppEDogg
פורסם

קודם כל הייתי בכלל עושה בידוד אקוסטי בדלתות הקידמיות - להוציא מהמידבאסים (אפילו המקוריים, כן כן) את הפוטנציאל שלהם במלואו.

לאחר מכן הייתי מוסיף מגבר ומפעיל בו חיתוך HPF באזור ה80 הרץ למידבאסים (או הכי נמוך שאפשר מבלי שיעוותו) ונותן הרגעה קטנה בטרבל לטוויטרים.

שתי הפעולות האלו יאזנו לך מאוד את המערכת המקורית והרמקולים המקוריים במידה ותבחר בהגברה חיצונית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...