Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

207 , 208 , פלואנס או אסטרה 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עדיין מתלבט בין כל סוגי הרכבים האפשריים.

תקציב : 25,000 ביד , אפשרי להוסיף 10,000 שח אבל לא מתלהב כי מדובר רכב משני שאמור לנסוע גג 15 ק"מ ביום.

אני רואה מודעות ביד2 של 207 , 208 308 וגם פלואנס של שנתונים מתקדמים יחסית שתואמים לתקציב שלי 25,000 שח (חוץ מה 208 שהיא חדשה יותר)

איך הרכבים הללו? יש משהו שצריך להיזהר ? משהו שעליי לבדוק טוב טוב? יש דגם מומלץ יותר?

בנוסף - איך האסטרה 1.4 2013? יש את המבצע בשלמה סיקסט של 750 שח בחודש ללא מקדמה ל 48 חודשים.

איך הרכב? איך עלויות האחזקה? והכי מפחיד איך האחזקה של הטורבו והגיר?

תודה רבה!

פורסם

היחיד מהרשימה שנתת שהייתי נוגע בו הוא הפלואנס. ( לרכוש 208 ב-35K נראה לי לא ריאלי )

ה207 וה-308 הם עם מנוע שתיין עם אמינות לא עקבית.

האסטרה עם מנוע וגיר מוצלחים אך רגישים לטיפול חפפני המקובל בד"כ בחברות הליסינג.

אישית לו אני במקומוך - הייתי מותח את התקציב ל-30-35K ורוכש ניסאן מיקרה 1.2 שנות 2011 ומקבל רכב אמין, חסכוני זול לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התפזרת על פני 2 קטגוריות, אתה צריך להחליט מה אתה מעדיף.

אם תרשום מה השיקולים שלך אולי יהיה יותר קל לכוון אותך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי

רק אוטומטי

לגבי קטגוריה ...לא נעול על כלום.

יכול להיות משפחתי מיני .הגודל והדלק לא מטרידים אותי.

פורסם

אם הדלק והגודל לא משנים, מה כן משנה?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם לא משנה לך כלום, למה לא ללכת פשוט על איזו מיני קוריאנית (פיקנטו / i10) הכי חדשה שנכנסת לך לתקציב? למה לחפש רכבים מורכבים יותר?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

איך האסטרה 1.4?

הבסיס טוב - מליסינג, מקור לצרות ופוטנציאל לחור בכיס.

חוזר על המלצתי לרכוש מיקרה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

גם שברולט קרוז 2011-2012 יכול להיות אופציה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
הפלואנס רכב טוב ודי אמין, הייתי נוגע בו מאשר שאר האופציות.

רק להקפיד שהרכב יהיה מטופל כראוי, דגמי ה2.0 וה1.5 טורבו דיזל טובים יותר מבחינת ביצועים, אך גם 1.6 מטופלת היא אופציה טובה. עדיף רמת גימור גבוהה כמובן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...