Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת לייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מספר מדפסות לייזר זולות, על גבול החד פעמי.

בכל זאת, הייתי חושב לטווח יותר רחוק - אם אינך בסוף המסלול סביר שיהיו עוד עבודות ואם אתה בסוף המסלול יהיו צרכים אחרים. בדוק את הצפי.

וכמובן, לא ציינת תקציב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כנראה אתחיל לימודי תואר בקרוב, הבנתי מחברים שלומדים תואר דומה שהם בקושי מדפיסים.

בנוגע ל500 עמודים שאני אמור להדפיס, יעלה לי משהו כמו 50₪ חד פעמי. אז אולי נדחה את הקניה למועד מאוחר יותר.

פורסם (נערך)

דווקא בגלל שאתה מדפיס אחת לתקופה -רצוי לייזר. צבעי מדפסת הזרקת דיו מתייבשים ללא שימוש.

לדאבוני למדתי את זה מאוחר מידי לאחר כמה וכמה מדפסות דיו שגרמו לי להחליף טונרים בתכיפות

יותר מאשר להדפיס. (טרדה מיותרת)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

קפיץ קפוץ, מדפסת ליזר צבעונית בתקציב סביר, יש חיה כזו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לי יש HP CM1415fn, כולל סורק + פקס + רשת. למיטב זכרוני עלתה פחות משתי אלפיות כשנרכשה לפני שש שנים.

אני מניח שהמבחר גדל והמחירים צנחו מאז. מומלץ לבדוק גם סמסונגים ובראדרים.

שים לב שאם אתה צריך גם דופלקס וגם צבעוני - המחיר עולה ליגה.

חזיר דיזל

פורסם

אם תרצה, אמורה להיות לי לייזר צבעונית תקינה למסירה (מדפסת, לא משולבת).

יש להחליף שם את הטונרים.

אני מפתח-תקווה, אם זה רלוונטי בשבילך, תגיד ואני אחפש אותה בסליק.

• תוכן חדש...