Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מומחי הסאונד ובידוד הרעשים,

הדודים האחוריים ברכבי מפיקים סאונד שמאוד ערב לחובבי רכב מצויים ורחוק מלהיות אהוב על אישתי היקרה.

האם בידוד של תא המטען יחד עם רצפת המושב האחורי תסייע להפחית את הסאונד המדובר בצורה ניכרת ועל ידי כך תביא לשלום בית?

;)

רוב תודות.

במידה וזה משנה מדובר במרצדס w211.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חד משמעית כן, אבל, אני לא יכול להתחייב בוודאות עד כמה יהיה השינוי.

הטיפול צריך להיות בשני מישורים, הראשון הוספת מסה לפח תא המטען להורדת התהודה (כי זה מה שמעצים את הצליל של הדודים), ובשני הוספת חומרי בידוד, כאלו שמסוגלים "לבלוע" גלי קול (כמו צמר סלעים).

אני חוזר ומדגיש שאני לא יודע בכמה יהיה השינוי מוחשי עבורך ועבור אישתך, אבל הוא בהחלט יהיה שם.

חבר עם בעיה דומה פנה אליי, ברגע שנעשה אצלו, אני אעדכן אותך (למרות שהוא לא נוהג בE55 AMG).

פורסם

ברוך הבא לפורום אודיו עידן!

למי שלא עוקב אחרי פוסטים של עידן ממליץ בחום!!! (תקללו אותי אח"כ תודו לי עכשיו - כלומר לעידן)

במקרה של רעשי אגזוז ורצפה המטרה שלך היא לבודד רעשים במובן של חסימה ולא ספיגה.

הטיפול הנכון יהיה שימוש בשכבה מונעת וויברציות (שסביר להניח שכל רצפת הרכב שלך כבר מיושמת עם אחת שכזו וגם כך המתכת כבדה ברכב הזה)

ומעל זה שכבה דקה של סופג רעש (ספוג CCF) על כל הרצפה ואז ישירות אליו להדביק שכבה מלאה של MLV - חסם רעש בתצורת יריעת ויניל. MASS LOADED VINYL

אבל ישנו גם טיפול שניתן להוסיף ורצוי לעשות - מתחת לרצפת הרכב לאורך כל תעלת צנרת הפליטה - תשים לב לסרטון הבא - דקה 2 אתה תראה על איזה חומר מדובר:

בלחיצות חזקות אני לא יודע עד כמה זה יועיל - בטוח יפחית חלק מהרעש, אבל בשיוט ובנסיעות נינוחות עם האשה והילדים לדעתי זה יעשה עבודה טובה מאוד!

רק בכדי שיהיה ברור את החומר שאתה רואה בסרטון אני ממליץ ליישם מתחת לרצפת הרכב עצמו כלומר לא מתחת לשטיח אלא ישירות מעל דוודי האגזוז (צריך להרים את הרכב על ליפט).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שימוש חסכוני יותר בחומרי הבידוד יהיה ביישום ע"ג האישה, וכך יתקבל WIN WIN SITUATION: לא תשמע יותר תלונות, הרכב עדיין יישמע אש - ועל הדרך חסכת כמה HKD.

WHAT CAN POSSIBLY GO WRONG

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ILL VOTE FOR THAT

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על התגובות והמידע, בהחלט עזרתם להבין מי נגד מי ולקבל החלטה.

הרכב כרגע נמצא בסדנת דיטיילניג לטובת טיפול קוסמטי חיצוני.

בתום הטיפול הרכב ידלג כמה חניות אל מחלקת האודיו של הסדנא לטובת בידוד תא המטען.

אני לא חושש לפגיעה ב"איכות" הסאונד עבורי, המערכת פליטה המדוברת מאוד ווקלית ולעיתים בסל"ד מסויים היא עלולה לחפור מעט אז אני מניח שהבידוד יביא אותה לאיזשהו sweet spot עבור כל יושבי הרכב.

לגבי אופציית בידוד האישה, עזוב, חבל לעצבן אותה, לא כל יום מוצאים אישה שמרגישה מספיק נוח להתכתב בוואצפ תו"כ ישיבה ברכב עם 500+ סוסים שבדיוק מתגרזנים על כביש טכני.

פורסם

עידן - תבקש מהם לשים מעל זה שכבה של חסם רעש!

ויניל צפוף הוא חומר כבד מאוד שנועד לחסום רעש - משתמשים בו לבודד רעש באוטובוסים, מטוסים וכך הלאה

תראה למשל דוגמא לגרסא ישראלית של גולמט לחומר הזה - אקומט יריעת חסם רעש

https://www.google.co.il/search?q=Nakamichi+Q-Mat&rlz=1C1GIWA_enIL662IL662&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjh5eeT-tfSAhVJCMAKHY_-De4QsAQIIA&biw=1680&bih=984#tbm=isch&q=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%98+%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%A2%D7%AA+%D7%97%D7%A1%D7%9D+%D7%A8%D7%A2%D7%A9&*&imgrc=NFL0E6JFEHVzcM:

ומגניב לראות שנקמיצ'י מייצרים גם כן חומרי בידוד!

Pioneer TS-X150

פורסם

פרוייקט בידוד הסאונד יתבצע בשבוע הבא.

בנתיים הרכב חזר מדיטיילינג.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?625865-קצת-תמונות-מדיטיילינג-שהרכב-עבר-רכבים-מעניינים-מהסדנא

פורסם

אני ממתין :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...