Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו סיפור לבית המשפט לתביעות קטנות. החוק מחייב לציין את מק"ט יצרן הפלאגים על הצעת מחיר בכתב ועל החשבונית. לא משהו בסגנון "X-1". כדאי לקרוא ברשת טיפים איך להגיש תביעה קטנה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעדכן שוב

לא הבאתי פלאגים אלא התכוונתי לפלגים שהיו מותקנים ברכב

המוסכניק החליף פלאגים וכויילים כי טען שבעוד כמה זמן ימותו גם האחרים

2050 שח ל4 קויילים בלבד.

לדעתי נכנסתי עם רכב תקין ויצאתי עם תקלה שעלתה 2000 שח לתיקון.

בנוסף, המוסכניק טוען שהחליף בפעם הראשונה לפלגים עם אותו המקט שהיה כתוב בפלאגים שברכב. אני בספק.

בקיצור, מה עושים? הוא טוען שזו לא אשמתו

בלי להעליב חס וחלילה אבל ניראה שמה שהיה חסר לך זה רק אוכף כי המוסך עשה עליך רכיבה פראית. להחליף את כל הסלילים בטענה שכולם הולכים להידפק בגלל החלפה של סליל אחד?!? על מה ולמה? עכשיו זה מילה שלך על מילה שלו מבחינת הפלאגים ומילה על מילה לא תוביל לשום דבר מלבד לשיעור בחיים שעלה לך לט מעט...בהחלט מצער. בגללל זה אני רק מחזק תמיד את התודעה של לקנות את החלפים בעצמך לפי מה שאתה מכתיב ולא לסמוך על סמוך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה אומרים?

ללכת לתביעות קטנות?

הבנתי שחייב חוות דעת מומחה ואז זה כבר לא תביעות קטנות

בחשבונית לא מצויין מקט פלאגים

אני מאמין שהנסיעה הראשונה מהמוסך הביתה דפקה את כל הקויילים או לפחות 2.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
נראה כמו סיפור לבית המשפט לתביעות קטנות. החוק מחייב לציין את מק"ט יצרן הפלאגים על הצעת מחיר בכתב ועל החשבונית. לא משהו בסגנון "X-1". כדאי לקרוא ברשת טיפים איך להגיש תביעה קטנה.

אשמח לקרוא את החוק הזה...

פורסם (נערך)

חוק רישוי שירותים ומקצועות בענף הרכב: https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/501_433.htm

"120. בעל רישיון לסחר במוצרי תעבורה יתאר תיאור מלא ונכון של מוצרי התעבורה שהוא סוחר בהם".

מוסכניק הוא בעל רישיון לסחר במוצרי תעבורה:

"117(ב). על אף האמור בסעיף קטן (א), יראו את בעלי הרישיונות המפורטים להלן כבעל רישיון לסחר במוצרי תעבורה:

(3) בעל רישיון להפעלת מוסך;"

מחוק הגנת הצרכן:

"2. (א) לא יעשה עוסק דבר – במעשה או במחדל, בכתב או בעל פה או בכל דרך אחרת לרבות לאחר מועד ההתקשרות בעסקה – העלול להטעות צרכן בכל ענין מהותי בעסקה".

זה בשלוף ואולי ישנם עוד סעיפים רלוונטיים בחוק זה או אחר. אני לא עו"ד. בנוסך, נכנסת למוסך עם רכב תקין ומיד ביציאה הרכב לא היה תקין עד כמה שזכור לי. בלאגן שלם.

אני לא יודע אם יצא לך לטפל במוסכים מורשי יבואן אבל שם הם בד"כ פועלים כחוק בנושא הזה ומציינים מק"טים בחשבוניות. אז הם יודעים משהו על חובתם.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
חוק רישוי שירותים ומקצועות בענף הרכב: https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/501_433.htm

"120. בעל רישיון לסחר במוצרי תעבורה יתאר תיאור מלא ונכון של מוצרי התעבורה שהוא סוחר בהם".

מוסכניק הוא בעל רישיון לסחר במוצרי תעבורה:

"117(ב). על אף האמור בסעיף קטן (א), יראו את בעלי הרישיונות המפורטים להלן כבעל רישיון לסחר במוצרי תעבורה:

(3) בעל רישיון להפעלת מוסך;"

מחוק הגנת הצרכן:

"2. (א) לא יעשה עוסק דבר – במעשה או במחדל, בכתב או בעל פה או בכל דרך אחרת לרבות לאחר מועד ההתקשרות בעסקה – העלול להטעות צרכן בכל ענין מהותי בעסקה".

זה בשלוף ואולי ישנם עוד סעיפים רלוונטיים בחוק זה או אחר. אני לא עו"ד. בנוסך, נכנסת למוסך עם רכב תקין ומיד ביציאה הרכב לא היה תקין עד כמה שזכור לי. בלאגן שלם.

אני לא יודע אם יצא לך לטפל במוסכים מורשי יבואן אבל שם הם בד"כ פועלים כחוק בנושא הזה ומציינים מק"טים בחשבוניות. אז הם יודעים משהו על חובתם.

התייעצתי עם עורך דין

הוא אמר שצריך חוות דעת מומחה

• תוכן חדש...