Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה לי אליך - אם אתה מחליף שמן מנוע פעם בשנה, למה לא להחליף שמן גיר כל תקופה מסוימת?

שמן זה שמן, מרגע שהוא מתחיל "לעבוד" אוטומטית הוא מאבד מהיכולות שלו עד שבסופו של דבר הוא כבר לא שמן אלא סתם נוזל, לא מגיע לו לפרוש בשיא? אם כי העדיפות היא לא לחכות לשיא שלו אלא להחליף לפני שהוא מגיע לשיאו.

פורסם

יש גם הרבה מאמינים בדתות, זה לא אומר שזה נכון.

מנסיון שלי לאחר מאות החלפות חלקיות, ועוד המון החלפות מלאות, זה תמיד עשה רק טוב. וזה רק הנסיון שלי. יש פה המון חברי פורום שהחליפו בעצמם ויוכלו לגבות אותי.

כל השמועות האלה לא מגיעות ממקור ראשון. כנראה מבוססות על אנשים שהחליפו כשהגיר כבר החליק,

או שהחליפו ומילאו שמן לא בתקן הנכון.

כל עוד תקפיד על שמן איכותי בתקן הדרוש, הכל יהיה בסדר והגיר רק יאריך ימים.

Stay Dirty

פורסם

מעדכן

יצאתי מהמוסך, נדלקה נורת מנוע. חזרתי והסורק של המוסכניק אומר הצתה.

מה אמור להתאים לרכב:

K20ru11

Bkur6etb-10?

ניסינו את 2 הסוגים

כולל את הפלגים שהיו מותקנים אצלי בסיריון

k20pr-u11

שבכלל אינני מבין איך הם התאימו

ועדיין יש נורה

הצלבנו קויילים והתקלה עברה מצילינדר 2 ל3

כלומר הקווייל לא בסדר

השאלה איך פתאום הלך קוייל? בגלל פלאג לא תואם?

פורסם

כן...בסיריון הסלילים רגישים מאוש למצתים תואמים או לא תואמים. אל תשים סליל סיני כי הוא לא יחזיק. קנה משהו איכותי. ואם כבר עסקינן בשמן גיר ובהחלפתו..עדות חיה לשמן שלא הוחלף מעולם - הגיע אליי אתמול מאזדה דמיו שנתון 2003 יד ראשונה 260 אלף קמ..הגיר עובר 3 הילוכים ומשם והלאה הגיר מחליק בלי לשלב כלל הילוכים הבאים עד אשר מורידים מהירות להילוכים שכן עובדים...וחוזר חלילה שעולים לגבוהים...פשוט אין גבוהים ורק סלד שעולה לו שהגז ממשיך להיות לחוץ ובלי משמעות. בדקץי חיישני מהירות כניסה ויציאה תקינים לחלוטין. הגיר לצערי הלך...שמן הגיר לא הוחלף בו מעולם ויצא שחור כגריז! הרכב כמובן טופל במוסכים מסודרים עם הטענות הידועות שבשמן הגיר לא נוגעים. בקרוב כמובן אחליף לו גיר. מזל שהגירים האלה מתחילים ממחירי ריצפה של 300 שח. פשוט כואב הלב שגיר הולך בגלל תחזוקה לקוייה של בעל מקצוע ולא בגלל בלאי טבעי! ואין לי טיפה של ספק שהגיר היה ממשיך לחיות יופי עוד שנים לולא היה מטופל בהחלפות תקופתיות של שמן גיר בתקן.

פורסם
מעדכן

יצאתי מהמוסך, נדלקה נורת מנוע. חזרתי והסורק של המוסכניק אומר הצתה.

מה אמור להתאים לרכב:

K20ru11

Bkur6etb-10?

ניסינו את 2 הסוגים

כולל את הפלגים שהיו מותקנים אצלי בסיריון

k20pr-u11

שבכלל אינני מבין איך הם התאימו

מפרט המצתים, תתייחס למה שמתאים לגירסה האירופאית (שתי העמודות בצד ימין).

Sirion spark pluds.jpg

פורסם (נערך)

אסף,

שאלה בנוגע לפרקי הזמן שבו יש לבצע החלפת שמן גיר.

במידה ומצוין בספר הרכב שיש לבדוק שמן גיר כל טיפול שני ולא מצויינים זמני החלפה, מה הזמן המומלץ או הק״מ שצריך לבצע החלפה יזומה לשמן גיר?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

• תוכן חדש...