Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את מראות הצד, אך לא הבנתי כיצד מפרקים אותן (וכנראה שאיני יודע גם איך להתקין את החדשות...)

עזרה בבקשה? :-D

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שידוע לי אופן חיבור מראות צד ב 306 זהה ל106.

יש לקחת מברג שטוח ובעדינות להוריד את המשולש פלסטיק מצידה הפנימית של בסיס המראה,אם המראות ידניות אז מאמצע המשולש יוצא גויסטיק אטארי..

ישנם שלושה ברגי פיליפס ולעיתים זה טורקס,יש להוציא אותם ובמראה חשמלית יש לנתק את הקונקטור ראשית.

יום נעים

נא לצלם לפורום פרוייקטים..................NOT

ZIGI

פורסם
אני מעוניין להחליף את מראות הצד, אך לא הבנתי כיצד מפרקים אותן (וכנראה שאיני יודע גם איך להתקין את החדשות...)

עזרה בבקשה? :-D

בדגמים ה"מפוארים" (XR וכד') צריך להוריד את הדיפון כי מסתתר מתחתיו בורג טורקס אחד, אצלך אין את הדיפון הזה עד גובה החלון לכן יש פשוט להסיר עם מברג שטוח את הכיסוי השחור המשולש מסביב לידית הכיוון ולשחרר את ברגי הטורקס מסביב.

שים לב שבחלק מהמכוניות הידית כיוון עצמה מאובטחת ע"י בורג קטן מאוד מלמעלה/מלמטה (מה שמונע ממנה "ליפול פנימה" במידה ודוחפים אותה).

לא לשכוח להחזיר חזרה את חתיכת הבידוד והאיטום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם עם המראות החדשות בא גומי לאיטום :-)

פירקתי והרכבתי את המראות החדשות.

הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח לעגן את ידית הכיוון באמצעות הבורג (יש בורג פיליפס קטן בכל צד).

האם יש זווית ספציפית שאני אמור להכניס את ידית הכיוון לתוך החור כדי ש"תיתפס"?

הבורג לא נראה בכלל ארוך מספיק כדי לתפוס את הידית, הוא לא מפעיל עליה בכלל לחץ.

אולי היה שם איזה חלק נוסף שנפל, אם לא אמצא פיתרון אחפש בורג קצת יותר ארוך.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

ליאור מחליף את המראות לחדשות, הוא לא צובע.

אתם שרוצים לצבוע מראות שחורות, מומלץ לכם שכבה ראשונה של צבע יסוד (אפור) עם מברשת, שיוף עצבני, וריסוס המראה לצבע הרכב, בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ל-ORSE , כן, דיברתי על הערתו של punkmobile205.

נשמע תהליך קשה - האם עשית את זה?

שיוף עצבני -מכונה או ביד? ולמה לשייף אחרי הצביעה לצבע יסוד?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

למה לשייף ?

ע"מ לקבל צביעה יותר חלקה.

מראה הינה חלק קטן, שאינני יודע אם ניתן בכלל לשייף בעזרת מכונה, בכל מקרה, שיוף ידני עם נייר גס ולאחר מכן עדין, יספיק בהחלט, הדבר נעשה פעם, על אופנוע, גם ללא צבע יסוד, ויצא בסדר, אבל שם לא היה חייב צבע יסוד כי הפלסטיק היה אפור ונצבע לשחור, במקרה של צביעת פלסטיק משחור/אפור ללבן תהיה חייב צבע יסוד כדי שיתפוס.

אגב:

הסיבה לצבע יסוד במברשת היא כדי שהצבע יחדור יותר טוב לחורים של הפלסטיק (כמה שזכור לי המראות באונו מחוספסות כאלו)...

פורסם

טוב... יתכן שאני יוסיף את זה לרשימת המטלות, אבל האוטו בלבן - אז צביעה בצבע הרכב לא תהיה משהו מיוחד...

מה לגבי צביעת הטמבונים ? (סליחה על השאלות הלא קשורות לשרשור כל כך...)

...Carpe Diem

פורסם
טוב... יתכן שאני יוסיף את זה לרשימת המטלות, אבל האוטו בלבן - אז צביעה בצבע הרכב לא תהיה משהו מיוחד...

מה לגבי צביעת הטמבונים ? (סליחה על השאלות הלא קשורות לשרשור כל כך...)

צביעת הטמבונים זה סיפור אחר לגמרי והוא די קשה ומפרך.

אתה צריך לשייך את הטמבונים חזק חזק ולהוריד מהם כל ליכלוך לאחר מכן לעדן את השיוף עם משייפת כאשר עלייה מורכב נייר עדין. לאחר מכן צביעה בצבע יסוד\מקשר (2 שכבות בהמלצה) ורק לאחר מכן צביעה בצבע הרכב משהו כמו 5-8 שכבות במידה וזה עם ספרי מפחית לבסוף מומלץ שכבת מגן שקופה(נראה לי הכוונה ללקה).

(ההוראות נאמרו לי ע"י פחח שעסק בפלסטיקה לא המצאה שלי.).

אגב TKMINE לגבי המראות ,לא צריך צבע מיוחד צריך רק צבע של יעקובי או משהו כזה רצוי לק לא מט , אם אתה שם מט תצטרך לשים לקה.(למרות שנראה לי שבכל מקרה רצוי לשים.

בכל אופן זה סיפור מהפטרה צריך זמן וידים טובות לכך.

ולעיניני...

האם קיים צבע יסוד\מקשר בספריי?

האם יש לקה שקופה בספריי באום סנטר או באייס?

תודה רבה.

בברכה.

פורסם

אני בעבר קניתי באייס ספרי לקה...

יש לי אותו עדיין פה בבית...

וצביקה, אכן כמו שפאנק מוביל אמר...

צריך להוריד טמבון מהרכב, לשייף עם משייפת, שכבה עבה של יסוד, שיוף, פיניש, ולצבוע כמה שכבות של ספרי.

פורסם

כן... צביעת טמבון נראה סיפור די עצבני... גם ככה לא ממש בראש סדר העדיפיות שלי - תודה רבה על ההסבר!

לגבי צביעת המראה לא התכוונתי שהצבע מיוחד, התכוונתי שברכב לבן אין הרבה בטעם בלצבוע מראות בצבע הרכב? סתם לבן? די משעמם.... מילא אם היה כחול/אדום... משהו מענין כזה...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...