Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי פורד פיאסטה ידנית 1.25 2013 ואני מרוצה ממנה.

לצערי חברתי לא מסתדרת עם הילוכים ולכן אני מחפש רכב אוטומט, שלא ירד מהרמה של הפורד פיאסטה, שיהיה עם שנתון 2013 ומעלה, עדיפות למנוע קצת יותר חזק, כמו כולם מעדיף שיהיה בטיחותי אמין וחסכוני ביחס למה שהוא נותן.

בגדול רכב סופר מיני, אבל אני לא רוצה לתת על זה דגש כי אם יש רכב שהוא לא והוא עונה על הקטגוריות אני גם אשקול אותו.

שקלתי אופל קורסה, ממה שראיתי היא הולכת לא רע.

דעתכם לגביה וכמובן אם יש לכם רכב אחר בראש זה מאוד יעזור לי.

פורסם

הקורסה לא תקדם אותך מבחינת המנוע.

אם אתה מחפש סופר מיני זריזה יש לך את האיביזה,אל הגיר יכול להיות נקודת החולשה,אבל הרכב הרבה יותר חזק מהפיאסטה.

באזור ה60 אלף אולי מעט פחות תוכל לרכוש קליאו 2013,גם זריזה מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקורסה לא תקדם אותך מבחינת המנוע.

אם אתה מחפש סופר מיני זריזה יש לך את האיביזה,אל הגיר יכול להיות נקודת החולשה,אבל הרכב הרבה יותר חזק מהפיאסטה.

באזור ה60 אלף אולי מעט פחות תוכל לרכוש קליאו 2013,גם זריזה מאוד.

אני כן מתלהב מהמנוע 1.2 TSI אבל שמעתי שיש לאיביזה בעיה בגיר. בנוסף למחיר שקצת יקר הבנתי שטיפולים הרבה יותר יקרים משאר הרכבים וגם הביטוח מחייב איתורן, בקיצור השקעה גדולה. . רנו קליו? זה רכב חזק יחסית? אני זוכר שיש גרסה ידנית טורבו אבל אני מחפש אוטומט שתסחוב.

חוץ מזה אין עוד רכבים שעונים על הדרישות?

פורסם

הקליאו לא פחות זריזה,הגיר אולי אמין יותר אבל פחות מהיר מאשר ה dsg.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קליאו אטוטומטית תיכמס בדוחק לתקציב.

עוד אופציה אמינה, זריזה, מהנה לנהיגה אבל לא כזו חסכונית- מאזדה 2 (רק דינמיק בעיקר בגלל 6 כריות אוויר מול 2 באקטיב שהייתה נפוצה בליסינג).

פורסם

אני מוותר על הקליאו, לא מת עליה.

חשבתי על 2 אופציות, מזדה 2 וטויוטה יאריס.

מצאתי שנתונים יחסית טובים ואחל הק"מ.

ממה שקראתי ביקורות מזדה 2 אחלה רכב, הבנתי שהיא לא הכי חסכונית אבל גם לא כזו שתיינית ואני מוכן לקבל את זה

בקשר לטויוטה יאריעס שמעתי עליה רק דברים טובים.

מה דעכתם על שני הרכבים?

פורסם

ליאריס שמירך ערך מצוינת וטובה מהמזדה 2,לך בתור קונה זה פחות טובה כי אם יאריס בתקציב שלך בערך 2012 מזדה תוכל לקנות מ2013.

מבחינת איבזור מזדה 2 צריך לקחת רק את דינמיק בגלל 6 כריות אוויר לעומת 2 באקטיב וכמובן תוספת איבזור,ליאריס 2 רמות איבזור STYLE ו SOUL כאשר הSTYLE מאובזרת יותר.

ליאריס גיר רציף לכן היא תהיה חיסכונית יותר,למזדה יתרון זריזות.

• תוכן חדש...