Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור, הבעיות שלך לא נגרמו מהקולר החיצוני. האם השלימו לך שמן לאחר התקנתו, האם הגיר היה תקול לפני ההתקנה שלו? השיפוץ שלך עם הקולר המקורי היא פצצת זמן מתקתקת. אבל איש באמונתו יחיה הכסף שלך אתה מחליט מה לעשות איתו. הגיר זה עובד בטמפרטורות גבוהות מדי ח מכדי להחזיק מעמד עם הקולר שאותו תכנן היצרן

הזול עולה ביוקר

פורסם
ליאור, הבעיות שלך לא נגרמו מהקולר החיצוני. האם השלימו לך שמן לאחר התקנתו, האם הגיר היה תקול לפני ההתקנה שלו? השיפוץ שלך עם הקולר המקורי היא פצצת זמן מתקתקת. אבל איש באמונתו יחיה הכסף שלך אתה מחליט מה לעשות איתו. הגיר זה עובד בטמפרטורות גבוהות מדי ח מכדי להחזיק מעמד עם הקור שאותו תכנן היצרן.

הגיר החזיק קצת יותר מ 150 אלף קילומטר עם הקולר המקורי בלי החלפות שמנים סדירות

הקולר הסיני לא בדיוק יעזור בזה הגיר הזה מגיע לאזור ה 95 מעלות ועם הקולר החיצוני בפקקים של ירושלים זה היה עובר את ה100

פורסם

יאני עלות של 1500 ₪ לקולר חיצוני נשמע הזוי, לא? אם זה מתווסף לשיפוץ בסך 4000 אז אולי באמת אחשוב פעמיים..

seat leon 1.8 20v

פורסם

למה? חלקים ועוד עבודה ושמן גיר זה לא יקר. זה טווח המחירים. 1300 עד 1500 תלוי כמה שמן אתה מחליף. עדיף שתשפץ ב חמש וחצי מאשר לשפץ ב 4 וחצי בלי זה ותזרוק כספך לפח. הכסף שלך, אתה מחליט. אם הייתי במקומך לא הייתי וקל שיפוץ ללא התקנת קולר חיצוני. יכול להיות שעם השיפוץ עצמו יורידו לך במחיר על העבודה ותצא רק עם תוספת על החלקים. תבדוק.

הזול עולה ביוקר

פורסם
הגיר החזיק קצת יותר מ 150 אלף קילומטר עם הקולר המקורי בלי החלפות שמנים סדירות.

הקולר הסיני לא בדיוק יעזור בזה הגיר הזה מגיע לאזור ה 95 מעלות ועם הקולר החיצוני בפקקים של ירושלים זה היה עובר את ה100

מי מדבר על קולר סיני. במוסך רון שמו לי קולר היידן 504 שמתאים גם לרכבי שטח. טמפ' לא עולה מעל 80 גג 85.

שוב, גם 100 מעלות זה טוב לעומת ה 120. אם היית מחליף שמן פעם ב 60 אלף פלוס קולר חיצוני טוב והיו משלימים לך ליטר שמן שנשפך(לא ענית על השאלה שלי) כנראה היה מחזיק לך הגיר מעל 250אלף בלי בעיה בתנאי שאתה לא נוהג כאילו אתה באיזה פורשה.

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)

מה הקשר? חברה ענקית my ass תסתכל כמה ריקולים וכשלים יש בתעשיית הרכב ובפולקסווגן גם זייפו נתוני זיהום אוויר. כמה גירים של DSG כושלים? כמה שרשראות תזמון? והרשימה נמשכת....

מה אתה לא יודע זה שמתכננים חלקים להיכשל מראש? זה אני אומר לך מניסיון, קיבלתי מספיק מפרטים של מכלולי רכב בעבודה.

וזה ממש לא קשור לצודק או לא. יש פה בחור שמבקש עצה ואני חושב שחבל שיקבל עצות שיובילו אותו בסוף לשברון לב וכיס קרוע. אתה רושם לו בבטחון מלא לא לגעת בקולר גיר בלי שום בסיס שאפילו רון וספי פה בפורום לפני שנים רבות נתנו הסבר לפרטי פרטים מדוע התכנון הזה נועד להיכשל בתנאי החום בארץ.

לפחות תקרא קצת...

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...