Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

הייתי כבר סגור על הגולף, אבל התגובות כאן גרמו לי לחשוב עשר פעמים והחלטתי לרדת מהרכב.

אני כבר לא יודע מה אני מחפש, אין לי דרישות מיוחדות, חסכוני בדלק זה כמובן פלוס, חלפים זולים ותחזוקה במחיר סביר זה גם יתרון.

אני כרגע מסתכל על הרכבים הבאים:

I30 2013 - התרשמתי לטובה ממה שקראתי על הרכב, עד כמה הרכב אמין?

מאזדה 3 2013 - לצערי קשה למצוא את הצורה החדשה בשנתון הזה.

סיאט לאון 2013 - רכב מדהים, אבל אני חושש מהגיר הבעייתי. הגיר גרוע כמו בגולף?

אני לא יודע אם כל הרכבים האלה נכנסים בקטגוריה של סופר מיני, אבל אלה הרכבים שאני מתעניין בהם כרגע.

אני אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיבות טובות יותר.

תודה לכם!

עריכה אחרונה על ידי Acejin
פורסם (נערך)

אלה לא רכבי סופר מיני אלא משפחתיות קטנות. סופר מיני זה פולו, פאביה, קליאו, 208, פיאסטה.

אם ירדת מגולף בגלל הגיר, לאון זה אותו הדבר.

מחפש אמינות ושלא יהיה חלש מדי? מזדה 3 מנוע 2000 סמ"ק, אולי הונדה סיוויק. יפני משנתון יותר מתקדם? מיצובישי לנסר ספורטבק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תיקנתי את הכותרת, תודה.

אני מעדיף האצ'בק מאשר סדאן או כל צורה אחרת.

מאזדה 3 תמיד הייתה מבחינתי האופציה הכי בטוחה לקניה, אבל היא יקרה משמעותית יותר מהאחרות, מה גם שדורשים עליה מחיר גבוה מהמחירון. אני לא מחפש רכב ספורטיבי, אבל גם לא רכב איטי מדי, מה אתה חושב על ה-I30?

פורסם

אני חושב שזה רכב טוב בסך הכל. לי אישית הישיבה בו היתה לא נוחה - נמוכה והמושב לא היה נוח ( גב רגיש ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...