Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כרגע בבעלות המשפחה רכב ניסן טידה 5 דלתות. עקב התרחבות המשפחה, צורך לאסוף את הילדה מהגן עם עגלת תינוק דרך קבע בתא המטען: נדרש רכב משפחתי נוסף. הרכב אותו ארכוש יהווה בעצם רכב ראשי/ראשון של המשפחה.

מספר פרטים:

שימוש עיקרי: נסיעות של אשתי לעבודה (גרים ביישוב, דרך בין עירונית עם הפרשי גובה). בסופי שבוע עשויים לנהוג 3-4 נפשות (אני, אשתי, ילדה ובעתיד עוד ילד/ה).

קילומטראג': כ-15K לשנה. אולי קצת יותר עקב שימוש בסופ"ש.

כיוון קנייה: לא חדש, רק יד 2 (מעדיף מיד ראשונה של מישהו).

מכירה עתידית: לא מתעסק בזה מי יודע מה. סביר להניח שהרכב ישאר איתנו עד שיירד לקבר. שמירת ערך אינה קריטית

תא מטען: רק יכול להשוות לניסן שלנו וכרגע זה לא מספיק. לפי אתרים זה 300 ליטר. אשמח לחפש משהו עם אזור 450.

תודה מראש :).

א'

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש הרבה מקום בתא המטען (אפילו יותר מ-450 ליטר), יש כמה אופציות שאני יכול לחשוב עליהן:

סטיישן - יונדאי i30cw או אחותה הכמעט תאומה קיה סיד סטיישן - פשוטות, סבירות, עם הרבה מקום למטען.

אופציה אחרת היא מגאן סטיישן, או דיזל שגם תהיה חסכונית (אם תמצא אחת עם ק"מ סביר בתקציב), או 1.2 טורבו.

מיני וואן - רנו סניק (הדגם הקצר, 5 מקומות) - מנוע וגיר של ניסאן מ-2011, די שתיינית בדלק, מרווחת ומאובזרת.

מנהלים - מונדיאו טרנד (מתוחה, מ-2011 וצפונה), בייחוד בגרסת ההאצ'בק, או הסטיישן אם ממש בא לך לקחת חצי בית. גם לא מאוד חסכונית, אבל מאוד מרווחת, חזקה ונעימה.

אם אתה לא מפחד מ-dsg7, גם אוקטביה (רגילה או סטיישן) יכולה להלקח בחשבון.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם ידני מתאים, הייתי בודק את האוקטביה הקודמת (מנוע 1.4 חזק וחסכוני), פוקוס סטיישן ידנית (שים לב להילוכים קצרים), וריו סדאן (נדירות יחסית).

פורסם
אם ידני מתאים, הייתי בודק את האוקטביה הקודמת (מנוע 1.4 חזק וחסכוני), פוקוס סטיישן ידנית (שים לב להילוכים קצרים), וריו סדאן (נדירות יחסית).

היי,תודה.

המכונית תשמש רוב הזמן את אשתי, אז ידנית לא תתאים.

פורסם

רכב משפחתי סטנדרטי יכול בהחלט להספיק לך ממליץ על יונדאי i35, רכב מרווח מאוד, תא מטען גדול, צריכת דלק סבירה, אמין מאוד וזול לאחזקה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
רכב משפחתי סטנדרטי יכול בהחלט להספיק לך ממליץ על יונדאי i35, רכב מרווח מאוד, תא מטען גדול, צריכת דלק סבירה, אמין מאוד וזול לאחזקה.

היי, חושש שיהיה יקר אלא אם אלך אחורה בזמן יותר מדי.

עד כה נראה לי כי יונדאי I30CW היא האופציה הטובה ביותר.

בביקור במגרשים בסופ"ש האחרון לטובת מישוש רכבים הכרתי את סיאט טולדו. האם מומלץ (על פני I30CW)? הבנתי שיש לו גיר לא אמין, אך קשה לי להאריך מבחינת משפך כסף פוטנציאלי לאורך השנים.

פורסם

אם ה"אס" של הטולדו בדמות מנוע חזק וחסכוני לא מדבר אלייך, לא רואה למה ללכת עליה. נכון, יש לה תא מטען גדול, אבל היא מרגישה מעט לא אפויה ולא מוכנה, וה-I30 מרווחת ממנה, וכנראה תהייה אמינה ממנה.

• תוכן חדש...