Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כבר זמן רב קיימת אצלי בעיית תצוגה בצג רדיו בהונדה סיוויק הצ'באק 2010

האותיות חצי נעלמות ועם כמה תפיחות חוזרות.

אני יודע שזה בעיה ידוע בדגמים שלנו וכנראה הרגליות, שאחראיות כל אחת על קוו בתצוגה, השתחררו מהלחמה

הייתי רוצה לבקש המלצה על מקום או חשמלאי מקצועי, שיכול להלחים מחדש ולתקן את התצוגה

תודה לעונים

מצורפות תמונות של הבעיה

DSC_7704.JPGDSC_7705.JPGDSC_8054.JPG

פורסם

בעיה ידועה בהאצ'בקים, אם אתה מטפל קבוע במורשה תנסה להוציא את זה מהיבואן במסגרת "רצון טוב"

אם לא, לתקן לא תצליח ותצטרך לקנות מאנגליה או לחפש בפירוקיות או לוותר על הצג

נובע מזה שהבידוד חום בחלק האחורי של הלוח לא מספיק ונזל דבר שגורם לחצאי מספרים

מה שאומרים ברשת על לפרק ולרסס ספרי מגעים עוזר ואז זה חוזר תוך כמה ימים אז אל תתעסק בזה (מנסיון מר ומעצבן)

פורסם

כן, אני מבין ממה נובעת הבעיה ויודע שזה תקלה נפוצה אצלנו.

אני לא מטפל במורשה.

לקנות מאנגליה או לחילופין מיפן, זה לפחות 1500 שקל למסך. לא פגשתי בכלל פירוק של הונדה סיוויק מהשנים האלה.

אני קראתי, שאפשר להלחים את כל הרגליות מחדש, בהלחמה קרה. לכן מנסה לחפש אלקטרונאי או מקום שיעשה את זה, כי לצערי, לי אין ניסיון בהלחמות.

בכל מקרה תודה

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן צחי, אם הבעיה שלך היא כמו אצל פותח השרשור, ומדובר על אותו השנתון - הבעיה נובעת מהלחמות שנסדקו בחיבור של המסך (נמצא בחלקו האחורי התחתון), ניתן לפרק את המסך ולגשת לכל מעבדת אלקטרוניקה רצינית ולבקש שיעברו על כל ההלחמות.
זה קרה בסיוויק של אבא שלי בזמנו, עשינו בדיוק את זה: פירקתי את המסך מהרכב ולקחתי אותו למעבדה שמתעסק בתיקון והלחמות של כרטיסים אלקטרוניים (PCB), לא יודע להגיד מחירים כי זה נסגר בבקבוק וויסקי בין אבא לבעל מקצוע שהכיר, כן יכול להגיד שהפירוק לא מאד מאד פשוט אם אין לך נסיון עם פלסטיקים ודשבורדים ושיש סכנה לסדוק את המסך אם עובדים לא נכון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...