Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני 30K

c1hx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שהשתכנעתי פה ללכת על ידני במקום אוטומט (רכב ראשון, מעדיף ידני וגם החברה הטובים פה)

מחפש רכב עם מראה צעיר וגברי (לא כמו סיריון לדוגמה)

אמין

מאובזר

נוח

דלק לפחות 1:13

לפחות 1.6

אשמח להמלצות.

אם יש משהו טוב ב35K אני אשמח אם תציינו את זה. אבל אני רוצה המלצות ל30

פורסם

רנו קליאו יכולה להתאים לדרישות,רכב לא חזק אבל נוח ודי חיסכוני.

פונטו גם אופציה טובה עם צריכת דלק טובה.

פיאטסה בעלת איכות חומרים עדיפה ו7 כריות אוויר.

סיאט איביזה תהיה עם מנוע חזק יותר,הביטוח יכול לעלות יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיאט איביזה עם מנוע 1.6 רכב נחמד מאוד, חזק יחסית, מספיק מאובזר ואמין, אבל הביטוחים מאוד יקרים כמו שיוליאן אמר. הייתי מציע לך לבדוק אותה כי היא רמה מעל הקליאו, הפונטו והפיאסטה מבחינת כוח מנוע.

פורסם (נערך)

כמה אמור לעלות ביטוח לסיאט איביזה ?

* אני נהג חדש

יתרונות חסרונות קליאו מול איביזה ידנית ?

צריכת דלק ?

אבזור ?

תודה

עריכה:

בנוסף, אני רואה שאין 1.6 צבע לבן ביד 2, עד כדי כך קשה להשיג ? המחירים גם מעל 30 אלף

הקליאו נראית לי דיי מכוערת עם הפס לרוחב מקדימה

עריכה אחרונה על ידי c1hx
פורסם

יש צורך אמיתי ב1600?

כי היום רכבי מיני וסופר מיני עם מנועים של עד 1400 מספקים מספיק כוח לאדם יחיד.

והשנתון שתקבל היהי יחסית גבוהה.

בנוסף יש רכבים כגון פיאט קובו עם לוק של רכב עבודה שאפשר לרכוש בסביבות הסכום הנ"ל משנת 2013 ומעלה

פורסם

אם הקליאו מכוערת אז רד ממנה לדעתי האיביזה תספק אותך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקובו התחדשה משנת 2014(אם אני לא טועה) במנוע 1.4 fire 8 שסתומים בעל 77 כ"ס,מומנט מירבי של 11.4 ב3000 סל"ד.

על הפנדה שלי יושב מנוע 1250 fire 8 שסתומים שזה עושה אחלה עבודה לדעתי עם מנוע 1.4 של פונטו זה מספיק למכונית בגודל של קובו.

• תוכן חדש...