Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימר מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-ZIDOO כפי הנראה הוא רק שני ל שילד 2 של אינוודיה.

חפש קופונים הוא נמכר בפחות סביב ה 120$.

שיפ לעניין נושא פורמטי הסאונד לא ככ נכון אשר כתבת.ישנה בעיה ב IEC61937

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שמעניין בשרשור הזה שאנשים שמחפשים סטרימר טוב התעלמו לגמרי מההמלצה שלי על האמזון פייר ומתעקשים לקנות בזול

חבל על כל שקל שתוציאו על המכשירים הסינים, כולם ללא יוצא מהכלל מלאים בבאגים, נתקעים, מתחממים, השלט לא מגיב טוב ועוד מליון רעות חולות.

לא מבין את זה...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה עם העובדה שFTV לא יודע לעשות refresh rate switching ומנגן תוכן ב50\60 פריימים? עדיין קיים?!

אותי זה משגע לראות סרט קולנועי שמתנגן ב60P במקום 24\23.976P

פורסם

או שהבעיה נפתרה או שהעיין שלי לא רגישה... כי אין לי מושג על מה אתה מדבר.

את האמזון אפשר לקנות באיביי ולשלוח לארץ. נכון זה פחות "זול" אבל עם המחיר אתם מתמודדים ברכישה ועם המוצר שנים בבית...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יודע אם שמתם לב מה קורה פה.

הבנאדם ביקש המלצה לסטרימר כדי להריץ קודי.

מה שהומלץ לו זה או הכי יקר או הכי מסובך.

אתם יכולים לקרא להם מכשירים סינים, זולים, אנדרואיד וכו' אבל עדיין למשתמש שרוצה להריץ קודי זה המכשיר הכי פשוט וזול כדי לעשות את העבודה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מתעלק. רוצה לקנות משהו בארץ לשבועיים שאני נמצא פה. יש המלצה למכשיר סטרימר רק בשביל קודי -> PLUG AND PLAY בלי הרבה התעסקות שאפשר לקנות מזאפ ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

חווית השימוש בקודי תלויה באיכות המכשיר.

אנשים שרוכשים מכשירים זולים נתקלים בהמון בעיות וזונחים מהר מאוד את השימוש בקודי

מכשירים זולים, לא משאירים חווית משתמש חיובית.

אם זו מהירות התגובה, יציבות התוכנה, בעיות בתצוגה ובשמע, תאימות החומרה לדרישות קודי, האצה גרפית, העברת פקודות ואיכות השלט והשליטה ועוד...

ההבדל במחיר בין מכשיר איכותי לזבלה סיני הוא לא בשמים אבל ההבדל בחוויה הוא אדיר.

האמזון הוא המכשיר המושלם להרצת קודי ומחירו ~ 90 דולר לפני משלוחה.

מי שקשה לו להתמודד עם המחיר יכול להסתפק באמזון סטייק שעולה חצי ועדיין יצטיין בהרצת קודי מול כל חסרי השם הסינים.

פורסם

תגידו- מה לגבי הסרטימרים של שיומי שכעת הם עם רום בינלאומי? זה שינה משהו?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מתעלק. רוצה לקנות משהו בארץ לשבועיים שאני נמצא פה. יש המלצה למכשיר סטרימר רק בשביל קודי -> PLUG AND PLAY בלי הרבה התעסקות שאפשר לקנות מזאפ ?

יש לי בבית כמה רספברי פיי 2 וגם 3 שרכשתי מטלמיר בחיפה.

ההתקנה של הקודי פשוטה ולוקחת מקסימום 10 קטנות.

יציב מאוד ולא עושה שום בעיות.

פורסם
יש לי בבית כמה רספברי פיי 2 וגם 3 שרכשתי מטלמיר בחיפה.

ההתקנה של הקודי פשוטה ולוקחת מקסימום 10 קטנות.

יציב מאוד ולא עושה שום בעיות.

מחזק,

לפני שבועיים קיבלתי את הרספברי פי 3, התקנה פשוטה ומהירה, המכשיר עובד פשוט תענוג.

מגיב ומרגיש הרבה יותר טוב מהסטרימר הקודם שלי מבוסס האנדרואיד למרות שהאנדרואיד חזק יותר חומרתית ומגיע עם פי 2 זיכרון ראם - 2G.

הרספברי פי הפך להיות הסטירמר המרכזי בסלון אצלינו.

פורסם

התקנת קודי על פיי דורשת ידע והתעסקות.

תוסיף לפיי מארז, ספק כוח ושלט והגעת כמעט למחיר סטרימר רגיל.

נכון... הפיי מריץ קודי יפה, אבל זה כל מה שהוא יודע לעשות. סטרימר יודע לעשות הרבה מעבר.

לגבי השיאומי, יש עליו המלצות טובות והוא נמכר בארה"ב ב 70 דולר. לפני חודש בדיוק הייתי בארה"ב והתלבטתי לגבי סטרימר נוסף הביתה (בסלון יש אמזון ואפל שאני בכלל לא נוגע בו).

ההתלבטות היתה בין האמזון, לשיאומי ל-roku שגם עליו יש אחלה המלצות.

אני מניח שכל אחד מהם היה מספק את הצורך.

אני העדפתי ללכת על הישן והמוכר ורכשתי עוד אמזון

פורסם (נערך)
תגידו- מה לגבי הסרטימרים של שיומי שכעת הם עם רום בינלאומי? זה שינה משהו?

בדיוק סיימתי "התייעצות" על המכשיר נראה שהוא מתאים כמו כפפה ליד.

2 חסרות:

אין חיבור LAN עובד רק עם WIFI , ניתן להשתמש במפצל USB עם חיבור רשת.

8GB אחסון.

יתרונות:

chromecast מובנה במכשיר טוב לשיקוף \הזרמה של מדיה ,מטלפון נייד, טאבלט וכו. דונגל שזכה עולה כמה עשרות דולרים כאן הוא מובנה.

תומך לאחר עדכון תכנה בכל פורמטי הסאונד כולל Dolby Atmos, DTS:X.

תומך ב HDR למי שיש מסך תואם.

WIFI תמיכה ב AC.

עוד דגש קטן למי שרוצה לקנות. לקנות אך ורק את הגרסה הבין לאומית היא מגיעה עם חנות PLAY. כיצד להבדיל בין הגרסאות.

לגרסה הבין לאומית יש בשלט אפשרות לחיפוש קולי ובסינית אין.

הנה לינק לגרסה הבין לאומית.

http://www.geekbuying.com/item/-Official-International-Version--XIAOMI-Mi-Box-4K-H-265-Android-Box-371297.html?source=ShareAsale

עריכה אחרונה על ידי eyali23

• תוכן חדש...