Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה (שוב) התקלקל המחשב של הורי המבוגרים.

כל פעם זה משהו אחר: כונן קשיח, ספק כוח, ווירוס או סתם עידכון ווינדוס שתקע את המחשב.

לא היתה לי שום בעיה לתקן את המחשב גם הפעם אבל נראה לי שהמחשב שלהם כבר "עשה את שלו"

הוא כבר בן כמה שנים, גדול מסורבל ומרעיש.

החלטתי לחפש משהו זול ואמין שיספיק לצרכים הבסיסיים שלהם: פייסבוק, ynet , youtube

לאחר חריש עמוק ברשת הוזמן בעלי אקספקס nexbox T9 בעלות של 135$ עד הבית.

לא שילמנו כל מס בנוסף. החבילה הגיע עד הבית תוך שלושה שבועות.

מדובר במחשב בסיסי ביותר: 4GB RAM, SSD 64GB מעבד מרובע ליבות של אינטל Z8300

התוספת החשובה ביותר: WIN10 חוקי ופעיל!

המחשב הורכב תוך דקות ספורות ועובד ללא כל דופי. אומנם לא מדובר במכונת משחקים או עריכת ווידאו אבל לשימושים בסיסיים הוא עושה יופי של עבודה.

בנוסף, המחשב קטן מאוד, מפנה המון מקום בשולחן ושקט מאוד - בעל קירור פסיבי בלבד.

מומלץ!

Capture.JPG[ATTACH=CONFIG]480765[/ATTACH]

https://www.aliexpress.com/store/product/1Set-Nexbox-T9-Smart-TV-Box-Z8300-1-84GHz-4-Cores-Win-10-Mini-PC-4GB/2130214_32658221265.html

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

תודה רבה על המידע, מחפש בנרות כבר כמה זמן מיני מחשב לבית,

אם אני מחבר אותו למסך 32 אינצ יעבוד בצורה חלקה בכל זאת?

כרגע המסך מחובר עם מחשב נייד I3 שעושה את העבודה סביר, שימוש בעיקר יוטיוב, סרטים באיכות גבוהה, אינטרנט וזהו, היום למשל סרטים באיכות גבוהה ביוטיוב עם הנייד לא מצליחים להתנגן בצורה חלקה בכלל. לפי דעתך יהיה שינוי עם המחשב הזה?

עריכה: כרגע מכוון לאיזור ה nuc אך המחיר מאוד גבוהה.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם (נערך)

השימושים שלי אותם השימושים של ההורים שלך, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להראות סימני מוות ועשיתי את אותו הצעד שעשית עם ההורים, רק שעשיתי סקר שוק נרחב (מאוד נרחב) והגעתי למסקנה שזה הכי טוב ומשתלם:

http://www.geekbuying.com/item/Vorke-V1-Intel-Celeron-J3160-4G-64G-MINI-PC-802-11b-g-n-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-HDMI---Black-367582.html

הוא כבר אצלי.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם
השימושים שלי אותם השימושים של ההורים שלך, בזמן האחרון האחרון שלי התחיל להראות סימני מוות ועשיתי את אותו הצעד שעשית עם ההורים, רק שעשיתי סקר שוק נרחב (מאוד נרחב) והגעתי למסקנה שזה הכי טוב ומשתלם:

http://www.geekbuying.com/item/Vorke-V1-Intel-Celeron-J3160-4G-64G-MINI-PC-802-11b-g-n-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-HDMI---Black-367582.html

הוא כבר אצלי.

הסלרון לא חלש יותר מ האטום?

פורסם

אוקיי מה העניין לחפש אחד עם מעבד חדש יותר? לאיזה שימושים הוא ישמש אותך שמעבד כזה לא יכול?

פורסם

לי יש איזה DELL גרוטאה שהורכב מחלקי נבלות בני 5-6 מהעבודה, לשימושי סטרימינג של קודי ומוסיקה (Tidal). לוקח לו קצת זמן לעלות (לא שזה משנה, לא מכבה אותו), אבל חוצמיזה - עובד. מה שכן, זה מארז גדול ומכוער, אבל יש מקום לשים אותו שהוא לא נראה ועדיין מאוורר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לאחרונה (שוב) התקלקל המחשב של הורי המבוגרים.

כל פעם זה משהו אחר: כונן קשיח, ספק כוח, ווירוס או סתם עידכון ווינדוס שתקע את המחשב.

לא היתה לי שום בעיה לתקן את המחשב גם הפעם אבל נראה לי שהמחשב שלהם כבר "עשה את שלו"

הוא כבר בן כמה שנים, גדול מסורבל ומרעיש.

החלטתי לחפש משהו זול ואמין שיספיק לצרכים הבסיסיים שלהם: פייסבוק, ynet , youtube

לאחר חריש עמוק ברשת הוזמן בעלי אקספקס nexbox T9 בעלות של 135$ עד הבית.

לא שילמנו כל מס בנוסף. החבילה הגיע עד הבית תוך שלושה שבועות.

מדובר במחשב בסיסי ביותר: 4GB RAM, SSD 64GB מעבד מרובע ליבות של אינטל Z8300

התוספת החשובה ביותר: WIN10 חוקי ופעיל!

שים לב שלא מדובר כאן ב SSD אלא ב EMMC שזה משהו אחר לגמרי, קרוב יותר ל SD והביצועים בהתאם עלובים.

יש היום מגוון אפשרויות זולות למחשב, חלקן זולות בהרבה מ 135$, למשל ה RASPBERRY PI 3, שמציע מעבד 4 ליבות 64BIT במהירות 1.2GHZ

וכמובן הקירור הוא פאסיבי !!! :-)

כמו כן כולל BLUETOOTH +WIFI

וכל זה במחיר של 35$ ואריזה בגודל של קופסת סיגריות.

אה וכמובן יש אפשרות להתקין חלונות 10 הזוועתית שניתן להורדה חינם למכשיר הזה .

כמובן שהביצועים יהיו פחותים מהמחשב שהצעת אבל גם המחיר והגודל.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

לגבי סירטוני יוטוב, במעבדים הנ"ל יש האצת חומרה לVP9 לכן אפילו סירטוני 4K מתנגנים חלק, במחשבים בייתיים חוץ מהדורות האחרונים זה היה מיתבצע ע"י המעבד ולכן ללא מעבד מרובע ליבות חזק הסירטונים יכולים לקרטע.

בעקרון יש את הסטיק הבא שנימכר סביב ה64$ וההבדל הוא מחצית כוח עיבוד בכרטיס מסך ורק 2GB זיכרון, עדיין עובד סבבה למחיר וכמובן כולל רישיון לWIN10.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614899&p=5307477&viewfull=1#post5307477

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לא, הסלרון עדיף משמעותית. במיוחד בביצועי ליבה אחת (שזו כנראה תהיה רוב העבודה של המחשב)

הסלרון הזה הוא גם אטום לכל דבר.

• תוכן חדש...