Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפריליה... עדיין קיימת??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם רציתי לדעת כמה דבקים על חברת אפריליה נכון שהיא פשטה ת'רגל בארץ אבל האם בעולם היא נחשבת חברה מוצלחת? קראתי שהם בבעיות קשות של כספים ופיא'גו רכשה אותה עכשיו אפריליה תמשיך להיקרא בשם אפריליה? ואיך האופנוע ליטר שלהם rsv mile הוא ברמה של אופנועי הליטר הטובים כיום? ג'קסר אר 1 וכו'...

תודה על התשובות.

פורסם

תודה על התשובות הארוכות עם התוכן הנורא מעניין שלהם :wink: ולמישהו יש פרטים על האפריליה rsv?

הוא משתתף במירוצי המוטוgp ? וכשהיה יבואן של אפריליה לארץ למה הם לא יבאו את ה-rsv1000 ועוד אופנועים כבדים של אפריליה? כי לפי מה שאני יודע הם יבאו רק קטנועים ואופנועי 50 סמ"ק לא יותר מזה...

פורסם
תודה על התשובות הארוכות עם התוכן הנורא מעניין שלהם :wink: ולמישהו יש פרטים על האפריליה rsv?

הוא משתתף במירוצי המוטוgp ? וכשהיה יבואן של אפריליה לארץ למה הם לא יבאו את ה-rsv1000 ועוד אופנועים כבדים של אפריליה? כי לפי מה שאני יודע הם יבאו רק קטנועים ואופנועי 50 סמ"ק לא יותר מזה...

החברה בעולם פעילה יופי, רק אנחנו שוק מיוחד ולאופנוע RSV לא היו הרבה קופצים בגלל מחיר גבוה ועוד...

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
החברה בעולם פעילה יופי, רק אנחנו שוק מיוחד ולאופנוע RSV לא היו הרבה קופצים בגלל מחיר גבוה ועוד...
וואלה? לפי דבריך אפשר להבין שלחלק מאוד מצומצם כן היה

כסף ולכן יש יחידות בודדות ממנו על הכביש הישראלי.

ובכן, שטויות.

מטרו ייבאו את אפריליה, בעיקר דגמי 50 סמ"ק אבל לא רק, עד אמצע שנות ה90

ואז הפסיקו מסיבות שונות ומשונות.

הדגם הנ"ל בכלל לא היה בליין האופנועים של החברה

בתקופה ההיא - זו, ורק זו, הסיבה שבגללה האופנוע

לא יובא לישראל.

(והאם יש תוכניות להתחיל ייבוא מחדש? קבל...).

רוצים אגב מזכרת? - הנה מה שכתתנו על אתר אפריליה הישראלי שמטרו זנחה - הקישור לאתר עדיין פעיל!

אפריליה השתתפה במוטו ג'י פי עד השנה האחרונה (עם תוצאות די מאכזבות)

וככל הנראה, למרות שזה בספק לאחר רכישתה על ידי פיאג'יו, היא תשתתף גם בעונת 2005.

(עוד על כך, כאן)

דגם האופנוע, שהינו בעל 3 צילינדרים ולא שניים בוי טווין כמו בRSV (שיוסי שווץ ריסק את דגם הפקטורי שלו במבחן), מתקרא CUBE

ה RSV לא משתתף במוטו ג'י פי בגלל חוק אחד קטן ופשוט שאוסר על האופנועים המשתתפים להיות אופנועים סידרתיים שנמכרים לקהל הרחב ואפילו מוגבל מאוד מס' החלקים שמותר להם להשתמש מתוך ייצור סידרתי. הוא מקסימום יכול להשתתף בסופרבייק העולמי...

(עוד על כך, כאן)

בקטגוריות הקטנות, שם היא מחזיקה בצבר אליפוית מרשים מאוד גם ב-125 בה היא מחזיקה מעל 17 אליפויות עולם (עוד על כך, כאן) וגם ב250 סמ"ק בהן היא לא מתכננת להפסיק. אגב, גם ולנטינו רוסי היה שותף לחלק האליפויות הללו...

רוצה לדעת? תשתמש בקישורים שצירפתי.

אני לא רוצה לראות כאן עוד שאלות על אפריליה בישראל אחרי הודעה שכזו...:wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

RSV מעולם לא שווק בארץ.

ככלל אופנועי ליטר לא נמכרים בארף למאותיהם, כמה אופנועי ליטר ספורטיביים (R1, CBR-RR, ZX10, R1000) לדעתך עלו על הכביש בשנה הקודמת?

גם בישראל יש שוק, קטן אומנם, לאופנועים יקרים, ראה את הפיעילות הלא רעה בכלל של BMW. כנראה שבעבודה נכונה ניתן להרוויח גם בשוק הישראלי למרות זעירותו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אחים יקרים שלי, אני יודע שהוא לא יובא וכבר אז לא היה מי שייבא אותו, כוונתי היית שגם לו היה מי שייבא לא היו הרבה שהיו רצים לקנות, אופנועי ספורט משובחים ויקרים במיוחד (יותר מהרמה של 100K לערך) לא מצאו מאמצים בארץ, 916 לדוגמא שבסה"כ נמכר 1.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

כרובי תודה על התשובה, חתיכת תשובה רשמת לי שם אבל עכשיו אני מבין קצת יותר טוב על אפריליה...

דבר שני אם ה-rsv לא יכול להשתתף במירוצי המוטו gp אז איך זה שהימאה r1 כל הסי בי אר והג'קסרים משתתפים במירוץ? או שזה בסופרבייק העולמי?

מוזר שאפריליה לא הצליחו בארץ כי שוק ה-50 סמ"ק הוא בין הטובים בארץ... במיוחד שיש להם את ה-rs50 שכל נער בן 16 מתלהב ממנו ויחסית יש הרבה כאלה בארץ (rs 50)...

והנתונים של ה-rsv מרשימים דווקא 140 כ"ס על 190 קילו זה עדיין לא יחס כמו של הליטר של ימאהה וקוואסקי אבל עדיין... ורשום שהוא יכול לעבור את ה-280 קמ"ש שזה מרשים מאוד...

עוד שאלה האופנוע gsx1300r היאבוסה משתתף במירוצים כל שהם בעולם? כי זה בין האופנועים הכי חזקים שקיימים לא? או שהוא לא יכול להשתתף כי הנפח שלו יותר מליטר?

אם השאלות שלי קצת מוזרות אז זה בגלל שאני יחסית לא הרבה זמן מתעניין בתחום האופנועים (משהו כמו חודשיים) ככה שאני עדיין לא ממש יודע.

תודה על העזרה ועל כל התשובות...

• תוכן חדש...