Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לדעת מה דעתכם על ההתנהלות שהייתה לי מול חברת ליסינג.

ניגשתי לאחת מחברות הליסינג הגדולות על מנת לרכוש רכב, בהמלצת נציג המכירות הוזמן רכב שעונה לדרישות שלי ושולמו דמי רצינות של 1000 ש"ח על מנת שהם יעבירו את הרכב לסניף וכו'.

כאשר הודיעו לי שהרכב הגיע, הגעתי שוב למקום ודיווחתי על ריג'קטים שהתגלו ברכב, וכמו כן הרכב עבר בדיקה מטעמי, נציג המכירות הבטיח לי שהריג'קטים יטופלו.

סיכמתי עם נציג המכירות שאני אגיע לאשלים את העסקה, והוא אישר שהרכב מוכן.

רכשתי ביטוח לאותו היום שסיכמתי שאני אאסוף את הרכב, אך במעמד האיסוף של הרכב התגלו ריגק'טים חדשים אמנם מינורים (תאורת בלם, תאורת דרך וכו') אך גם ריג'קט שכבר דיווחתי עליו במעמד הפגישה השנייה אך לא טופל כראוי.

כמובן שלא הוצאתי את הרכב, והנציג מכירות הבטיח שזה יטופל תוך 5 ימים.

כעת, שוב אצטרך להפסיד שעות עבודה על מנת לגשת בפעם הרביעית למקום, כמו כן הביטוחים כבר נכנסו לתוקף מהיום שבו סוכם שאאסוף את הרכב.

פורסם

לא החלטתי אם לצחוק או לבכות

אם אלה הריג'קטים יסדרו אותם וסע לשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה בוחר לחכות 5 ימים שיחליפו לך שתי נורות, הבעייה שלך.

קח את הרכב ותחליף לבד וסע לשלום.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
לא החלטתי אם לצחוק או לבכות

אם אלה הריג'קטים יסדרו אותם וסע לשלום.

אם אתה בוחר לחכות 5 ימים שיחליפו לך שתי נורות, הבעייה שלך.

קח את הרכב ותחליף לבד וסע לשלום.

מלבד הריג'קטים שציינתי יש עוד כמה אחרים, לדוגמה החלון לא עובד בצורה תקינה, אך אלה לא מפריעים לי כי לא שמתי לב אליהם בפעם הראשונה ולא דיווחתי עליהם.

מה שכן מפריע לי הוא הריג'קט שכן התרעתי לגביו אך הוא לא טופל כראוי.

פורסם

תנסה להציע אפשרות של לתקן את התקלות מכספך, ותקזז להם את זה מסכום המכירה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...