Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אני מחפש רכב ראשון

ישמש אותי רוב השבוע לנסיעות בתוך העיר ולפחות פעמיים בשבוע מחוץ לעיר

חשבתי על הסיריון 2005,אבל אני אשמח לעוד הצעות ממביני ענייו

חשוב לציין שחייב אוטומט,ומנוע לא קטן מדי ה1300 למשל של הסיריון מעולה,ושוב,בדגש על דלק ואמינות

תודה רבה לעוזרים

פורסם

לאיזו צריכת דלק אתה מצפה?

בתקציב הזה למעט רכבים עם גיר רובוטי אין משהו ממש חיסכוני,אבל הסיריון יחסיצ בסדר ואמינה,הייתי שוקל גם גטס ברמות גימור gli/glx/gls,לא חיסכונית במיוחד אבל אמינה.

או במעט יותר לחפש אלטו ממודל 2009.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לאיזו צריכת דלק אתה מצפה?

בתקציב הזה למעט רכבים עם גיר רובוטי אין משהו ממש חיסכוני,אבל הסיריון יחסיצ בסדר ואמינה,הייתי שוקל גם גטס ברמות גימור gli/glx/gls,לא חיסכונית במיוחד אבל אמינה.

או במעט יותר לחפש אלטו ממודל 2009.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הבעיה שאלטו הרבה מעל התקציב

מצפה ל1-13/4

פורסם

הסיריון אכן מתיישבת בול במה שאתה מבקש, תוכל לנסות לחפש סוזוקי ספלאש מהשנים הראשונה שגם היא תהיה חסכונית להפליא עם אמינות מצויינת.

הגטס פחות חסכונית משניהם בפער לא קטן אבל גם אמינה להפליא.

• תוכן חדש...