Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב.

אתמול השכן מעליי התחבר לאינטרנט. הטכנאי של בזק עשה שם בלגן ועכשיו אין לי אינטרנט וגם לא טלויזיה (סלקום טיוי..). טכנאי יגיע לסדר את זה רק ביום ראשון,מה שאומר שאני (ובעיקר אשתי שנמצאת בחופשת לידה) תקועים בבית בלי אינטרנט ובלי טלויזיה עד יום ראשון לפחות.

מה נהוג במקרים כאלה? האם אני יכול לדרוש מבזק ביקור טכנאי דחוף (כרגע לא סופרים אותי שם)? האם מקבלים פיצוי?

עריכה: לשם הבהרה אין אינטרנט מאתמול, מדובר בשישה ימים ללא טלויזיה וללא אינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי live4cars
הוספת פרט
פורסם (נערך)

עם יחס כזה הייתי מתנתק מהם.

הבעיה היא התחליפים:

הוט - לשכן שלי היתה בעיה דומה. אמנם באו לתקן אחרי יום או יומיים, אבל התקלה חזרה על עצמה (מישהו "טיפל" בכבלים שוב ושוב, לא ברור לי מי), והיה צורך ב-3-4 ביקורי טכנאי עד שהפרשה נסגרה.

פרטנר - תלוי בטיב קליטת דור 4 באזורך, ואני גם לא יודע מה המשמעות מבחינת סלקום TV - הן מבחינת עצם החיבור והן מבחינת הנפח - החבילה של פרטנר היא של 500 ג"ב בחודש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תן להם צעקה גדולה + אימים בניתוק ושיתוף המיקרה במדיה החברתית על הביזיון של רמת הטכנאים שלהם ותוך פחות מ48 שעות יש לך טכנאי- מניסיון לצערי.

אותו דבר קרה לנו אחרי טכנאי "מקצועי" שלהם ביקר בבניין, גילינו את זה רק אחרי שלא היה אינטרנט והבטיחו לנו גם אותו זמן לביקור טכנאי ואז במיקרה שבדקנו את הקו בבית(מוקדנית בזק טענה שהיא רואה שהראוטר שלנו מחובר בהצלחה!(?) ) גילינו שאם מתקשרים הביתה מגיעים לשכנים כמה קומות מעל , מתברר שלשכנים לא היה אינטרנט והטכנאי פשוט נתן להם את הקו שלנו (בידיעה?)וככה סידר!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

מוקד הטכנאים של בזק סוגר את הבסטה ב 17:00 ולא פעיל בסופ"שים. לא ברור איך לחברה הזו יש זכות קיום ב 2017.

ולבינתיים הפתרון הוא Tethering מהסמרטפון (אם במחשבים יש כרטיס רשת אלחוטי), רק להזהר עם צריכת הנתונים שלא תקבל חיוב מפנק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

השכן מלמעלה ניתק את הראוטר שלו וחזר לי האינטרנט, רק באיטיות מוגזמת.

הבעיה היא באמת בחלופות.

הנציג של בזק בינלאומי (להם אני משלם על התשתית והספק) אמר לי (יש לי הכל מוקלט בסלולרי) שהוא מבין אותי ואין לו מה לעשות עם זה, והכי טוב מבחינתי לבטל את הבאנדל שעשיתי דרך בזק בינלאומי, להתחבר לבזק, ואז להתקשר בתור לקוח לבזק ולקוות שיתאמו לי טכנאי בזמן דחוף יותר מתוקף היותי לקוח ישיר.

אז אין טעם לאיים על בזק בינלאומי להתנתק, בזק לא כל כך סופרת אותנו בתור לקוחות פרטיים, ואני לא מכיר את האיכות של החלופות.

למישהו יש ניסיון חיובי עם חברה אחרת חוץ מהוט?

פורסם

שמעתי המון דברים טובים על אנלימיטד, השאלה אם יש לך תשתית בבניין..

באופן זמני תגדיל את החבילת אינטרנט שלך בפאלפון ותגלוש עליו בבית, לא כל כך יש לך ברירות בעיקר לאישה, לא נח נכון אבל אם תחליט להתנתק מבזק בגלל השיקול הזה ייתכן ויחזירו לך את החיוב גלישת אינטרנט שנדרשת לשלם בגללם.

במקרה הכי הכי גרוע, אם חבילת אינטרנט אצל הספקית הסלולארית שלך יהיה מוגזם מדי במחיר, תרכוש חבילה ללא הגבלה מהוט ב50 שקלים (100 ג'יגה) אבל יספיק לך בהחלט עד ראשון, אם אתה מאיזור הדרום יכול להלוות לך סטיק USB שהופך את הסים שלך למודם.

פורסם (נערך)

אני התנתקתי בשבוע שעבר מבאנדל של בזק ובב"ל.

הפרוצדורה מרגיזה:

התקשרתי לבב"ל - חזרו אלי למחרת וניתקו. אבל אז הייתי צריך להתקשר לבזק, ולהם לקח לא פחות מ-5 ימים (טוב, באמצע היה סופ"ש) עד שניתקו אותי.

וכמובן שבשתי החברות עברתי חקירת שב"כ למה אני מתנתק. כיון שהייתי די כעוס נתתי להם להבין שהשירות שקיבלתי היה ביזיוני.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזק ברשימה הראשונה שלי להתנקות אחרי פלאפון (חברה שלא אתקרב אליה)

ברגע שיהיה תחליף ראוי/יציב. (מה שלא נראה באופק)

לפני כמה שנים היה לי ניתוקים מאינטרנט קרוב לחודש. בזק באמת עשה מאמץ לתקן את התקלה

שכללה החלפת כל הכבלים כולל עבודה יסודית מחוץ לבית. זה הגיע לרמה של מנהל בכיר שהיה מעורב בכל התהליך יום יום. לקח להם יותר מחודש עד שהצליחו לתקן את התקלה.

אחרי החיבור קיבלתי/דרשתי פיצוי. קיבלתי חודש (או יותר) חינם + טלפון ביתי אלחוטי מהמנהל ישירות.

דרוש פיצוי לאחר התיקון. הם מתנהגים כמו שריף בגלל שהם יודעים שאין להם חלופה.

פורסם

מתעלק.

אני חווה משבר רציני ביחסים שלי עם האינטרנט הביתי של פרטנר (012), על תשתית של בזק.

ניתוקים על ימין ועל שמאל.

שבוע שעבר הייתי חמישה ימים בלי אינטרנט, עד שאחד הנציגים ידע לתת לי פתרון טלפוני שלא דורש טכנאי.

שמעתי דברים טובים על בזק בינלאומי.

אני אשמח לחיזוק/הפרכת הטענות.

לא יכול עם כל הניתוקים האלה, זה עולה לי בעצבים+אובדן ימי עבודה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

סה"כ הייתי מרוצה מבב"ל - הבעיה שלי היתה עם התשתיות המבישות של בזק.

אפילו הניתוק מבב"ל הלך יחסית בקלות, בניגוד לצרות הצרורות שהיו לי בעבר הרחוק גם עם 012 (כאשר עדיין היו "אינטרנט זהב") ונטויז'ן.

אבל, צריך להוסיף שגם משרד התקשורת שינה את מדיניותו ולא אפשר יותר את הסיפור של מתיחת הניתוק כמו גומי

• תוכן חדש...