Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בנושא במוסך לטיפול גדול, מחר יסיימו את העבודה. בין היתר מוחלפים המשולשים למקוריים וכן התותבי גומי של המוט מייצב אחורי (נמצאו בלויים/קרועים).

א. אני יודע שבהחלפת משולשים צריך לעשות כיוון פרונט, אבל נתקלתי איפשהו שאמרו שכשמחליפים למקוריים אין צורך. מה מומלץ?

ב. ברכב הזה יש גם מה לכוון מאחורה?

ג. אם נחוץ כיוון פרונט לתת למוסך לשלוח את הרכב למכון או שמומלץ שאני אקח אותו? (אולי יעשו עבודה יותר יסודית?)

ד. חוץ מזה בנהיגה אני מרגיש זוית גלגול גבוהה מהסרן האחורי - זה יכול להיות בגלל התותבים של המוט מייצב שיוחלפו או שככה הרכב?

פורסם

כל החלפה של חלקי מתלה (בחלק הקדמי -בטוח) - דורשת כוון פרונט.

הייתי שואל את המוסך עם מי הוא עובד בנושא וכ"כ מברר חוות דעת לגבי מכוני פרונט (רוב הסיכויים שהייתי לוקח בעצמי ולאן שאני אבחר).

alfa 156 2.5.

פורסם

בת"א אינני מכיר (אם כי בוודאי יש והחבר'ה בטח יוכלו להמליץ בהמשך).

אם צומת סגולה בטווח שלך - ממליץ על מוסך הציר.

עלות לסרן 200-250 ש"ח (הערכה. ייתכן שניתן במקומות אחרים גם בפחות).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...