Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין כתוביות ב-NETFLIX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרומקאסט עובד מצוין עם נטפליקס, רוב התוכן ללא תרגום אומנם, כדי לראות מה מתורגם, תרשום בשורת חיפוש subtitles in Hebrew, יתן לך תוכן עם כתוביות, או audio in Hebrew, ייתן לך תוכן מדובב.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

ורק כתוספת, כי מישהו כבר חייב להגיד את זה (ולא שלא אמרו אבל אני מנצל כל במה) - אני לא מבין איך אנשים עדיין משלמים על כבלים..

פורסם
ורק כתוספת, כי מישהו כבר חייב להגיד את זה (ולא שלא אמרו אבל אני מנצל כל במה) - אני לא מבין איך אנשים עדיין משלמים על כבלים..

היום יש מספיק תוכן בנטפליקס, קודי וכל אלה כדי להצדיק התנתקות מYES\HOT.

אנחנו מנותקים כבר כמה חודשים.

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

הבעיה היא שאין עדין תחליף לערוצי ברואדקסט שמאפשרים זפזופ בלי להפעיל את המוח יותר מידי ולבחור במה רוצים לצפות.

לפעמים שחוזרים עייפים הביתה סתם רוצים לצנוח על הספה ולראות משהו בלי צורך להתחייב אליו. מאז שההורים שלי התנתקו מיס וכבר אין לי גישה ל yes go חסר לי שאין אפשרות לזפזפ בין ערוצי דיסקברי, היסטוריה וכו.. ולשים אותם בקרע בזמן שמתעסקים במטלות הבית

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
הבעיה היא שאין עדין תחליף לערוצי ברואדקסט שמאפשרים זפזופ בלי להפעיל את המוח יותר מידי ולבחור במה רוצים לצפות.

לפעמים שחוזרים עייפים הביתה סתם רוצים לצנוח על הספה ולראות משהו בלי צורך להתחייב אליו. מאז שההורים שלי התנתקו מיס וכבר אין לי גישה ל yes go חסר לי שאין אפשרות לזפזפ בין ערוצי דיסקברי, היסטוריה וכו.. ולשים אותם בקרע בזמן שמתעסקים במטלות הבית

אין אפשרות לעשות את זה בקודי?

They are trying to ban me...

פורסם
אין אפשרות לעשות את זה בקודי?

יש אפשרות אבל ללא תרגום וללא ערבות לאיכות,

אין לקודי מענה יציב לטלויזיה חיה ולערוצי המדע והטבע

זו הסיבה שאינני מתנתק מהוט.

• תוכן חדש...