Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

עד היום היתה ברשותי יונדאי אקסנט 2008 שלצערי ירדה מהכביש בגלל תאונה שהייתי מאוד מרוצה ממנה מבחינת אמינות, תחזוקה ובלי כאבי ראש מיותרים.

כעת אני מחפש רכב בשנתון מתקדם יותר בתקציב של עד 45K והדרישות העיקריות שלי הן אמינות (לא אוהב להפסיד זמן יקר על ביקורים חוזרים במוסך).

מהסתכלות ביד 2 אני רואה שיכולה להכנס בתקציב מאזדה 3 בשנתונים 2010\2011, בעבר (2005) היה לי נסיון טוב עם המאזדה אך נראה שהיא לא התחדשה בכלל עד 2013 עם אותם 4 הילוכים וצריכת דלק מופרזת.

ישנן אפשרויות נוספות שתקציב הנ"ל שיהוו אלטרנטיבה למאזדה?

תודה :)

פורסם

שלום, אם היית מרוצה מאקסנט, אז יש את המחליף שלו -i25 . יותר טוב מאקסנט 2008 בכל היבט. תחפש עם מנוע 1.6. אפשר גם i30 או קיה פורטה/ סיד.

יש גם מיצובישי לנסר הדור החדש. גם מזדה 3 רכב מוצלח. יש מבחר גדול מאוד של כל הרכבים האלה. תהיה בררן לגבי מצב הרכב והנתונים שלו ואל תתבייש להוריד מהמחיר המבוקש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן i25 קרצה לי אבל לא מצאתי מנוע 1600 שנכנס לתקציב לצערי (מה גם ש90 אחוז מהרכבים המוצעים הם 1400), שמעתי גם המלצות על קיאה פורטה משנתונים 2011 והלאה שמגיעה עם גיר 6 הילוכים אך ככל הנראה גם חורגת מהתקציב.

אשתי קצת סולדת מקאיה\יונדאי כרגע אך אני עדיין לא פוסל...

פורסם

הפורטה מרווחת, זריזה וחסכונית מהמאזדה 3, היא אפרורית מאוד אבל היא מכונית משפחתית טובה שעושה את העבודה.

פורסם
הפורטה מרווחת, זריזה וחסכונית מהמאזדה 3, היא אפרורית מאוד אבל היא מכונית משפחתית טובה שעושה את העבודה.

ידוע במקרה מאיזה שנתון הפורטה קיבלה את גיר 6 ההילוכים? איך אני יכול להבדיל (כי אם אני לא טועה השינוי נעשה ללא מתיחת פנים חיצונית)?

פורסם

מ-2011.

בפנים אפשר לבדיל לפי ידית הילוכים שבסיסה מכוסה בעור.

במחוץ המאותתים במראות הצד הפכו לפסי לד דקים.

• תוכן חדש...