Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי יונדאי I-20, שנת 2012, כ-92,000 קילומטראז'. חושבת לרכוש רכב היברידי יד שנייה כשהמטרה העיקרית היא חיסכון. האם כדאי? האם החיסכון בדלק מתאזן עם השאר (טיפולים וכד')?

תודה!

פורסם

לאור עליית מחירי הדלק גם אני אצטרף לשאלת פותחת הדיון.

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם (נערך)

לחלופין: תחליף ליונדאי כמו שלך רק ידנית 2012 1.2 ליטר: גם לא תצטרך להוסיף כסף וגם חסכון בצריכת דלק.

אם רוב הנסיעה היא עירונית והרבה קמ בשנה אז יתכן שמשתלם לעבור למיני היברידית לטווח הארוך (נניח טיוטה יאריס 2012 ?) רק שהיא תעלה כ 70000 ש"ח

והיונדאי שלך שווה אולי 50000 . ועוד שנה-שנתיים תצטרך להחליף אולי מצברים (שהם לא זולים) כי הם יהיו כבר בני 7+.

ואז עוד 4 שנים זה ישתלם...

בהערכה גסה על נסועה ממוצעת (כ20K בשנה) תחסוך 5000-6000₪ בשנה אם מחירי הדלק לא ישתגעו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

היאריס כנראה תעשה 1:13 בנסיעה עירונית אז תחשוב כמה היונדאי שלך עושה ותחשב את ההפרש (אני מנחש שהיונדאי עושה 1:8)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לצריכה של 1:13 אפשר להגיע גם עם קורולה אוטומטית (אני מגיע).

מיאריס אני מאמין שאפשר להוציא אפילו יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלנו מדובר בנסועה די ממוצעת כ16K בשנה 80% בעיר או בנסיעות בפקק במרכז הארץ, כל 3-4 חודשים נסיעה לצפון.

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

בעד היברידי. בעיר ופקקים החיסכון דלק ניכר (כמעט כפול בדגמים כאלה כמו פריוס). מחוץ לעיר עדיין חסכוני כי זה כי מנוע אטקינסון. כסף שחסכת, זה כסף שהרווחת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו כל דבר בחיים - תלוי.

- האם זאת הסיבה היחידה להחלפת הרכב?

- כמה קילומטרים בשנה אתה נוסע, ומה אופי הנסיעה?

- מהו הסכום שאתה מעוניין להוסיף על הרכב הקיים?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...